Miért számít itthon főbenjáró bűnnek ha a munkahelyemet nem akarom a magánéletemmel keverni?
Külföldön érdekes módon helyén tudják ezt kezelni, itthon meg munkahelyi "barátságok" vannak, amikben az a vicc hogy érdeksérelem esetén úgy beszélik ki egymást, mint a fene jobb esetben, rosszabb esetben meg látványosan kivételeznek, miközben mondjuk te többet dolgozol. Nekem pont ezért nem kellenek a munkahelyi "barátságok" amik sok esetben érdekből vannak.
A munkahelyemen természetesen törekedem a jó viszonyra, valamennyire tudunk egymás magánéletéről, de nagy mélységeket nem osztok meg másokkal. A jó viszony alatt kizárólag kollegiális jó viszonyt értek. Munkaidőn kívül nem velük akarok lógni, mint néhány saját rossz házasságából menekülő kollégám teszi. Persze mikor mondom hogy nem akarok minden egyes kvázi kötelező munkaidőn kívüli sörözésekre - amik szinte minden héten vannak - akkor húzzák a szájukat.
A céges karácsonyozáson, ami munkaidőben van azon természetesen ott vagyok.
Engem nem érdekel, nekem van saját életem. A munkahely az nem az életem része.
El kell szomoritsalak, mert ilyen kulfoldon is van.
Az en cegem fent van ezen a workplace nevu oldalon, olyan, mint a facebook, csak munkahelyi.
Na nalunk egyszer kijottek egy listaval, h nem allitottam be az adataimat, nincs foto stb.
Akkor megkerdeztem, h most ezert kirugnak, vagy mi? Mert tovabbra sem szeretnek semmit feltolteni magamrol. S ha ezt kotelezoen eloirjak, akkor bucsuzunk. Azota nem baszogatnak.
Munkahelyi barataim vannak, de az szemelyes szimpatian alapul, veluk munka utan is tartom a kapcsolatot, meg valszeg akkor is fogom, ha eljovok.
A tobbiek meg takarodjanak a privat szferambol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!