Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Egy főnök a napokban, hatalmas műsort levágott, hogy kapott csokit a névnapjára, emellett még gyerekesen is beszélt. Nem az volt a zavaró, hogy örült neki, hanem ahogy előadta magát. Én éreztem magam kellemetlenül, hogy ő így viselkedik. Igazából, teljesen mindegy, hogy ki, milyen szerepeket játszik a munkahelyen, ha ez kell a boldogsághoz, akkor nem színészeket kellene fizetni, hogy képviseljék a céget.
2021. szept. 9. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
🤦🏼‍♀️ Annyira szánalmas vagy.
2021. szept. 9. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már olyan, hogy valaki helyett én szégyelltem magam, de szerintem te kicsit túltolod a dolgot. Ne vegyél mindent ilyen komolyan, próbálj lazítani, barátaiddal többet beszélgetni.
2021. szept. 9. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Az hogy nincs neked valami jobb dolgod?Ha ilyeneken pörögsz irtó unalmas életed lehet.
2021. szept. 10. 08:37
 4/4 anonim válasza:
Miért mit csinált, fetrengett a földön örömében vagy sírógörcsöt kapott?
2021. szept. 16. 13:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!