Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Fontos neked, hogy olyan...

Fontos neked, hogy olyan munkád legyen, amit annyira szeretsz csinálni, hogy egyben hobbid is?

Figyelt kérdés

2021. szept. 7. 23:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igen, és szerencsére azt csinálom
2021. szept. 8. 14:41
 12/20 anonim ***** válasza:

10-es én egyetértek veled, de csak félig..

Ugyanúgy utálok dolgozni (fix munkaidőben, mások által megszabva), korán kelni, multis irodai biorobot lenni. De! Most csinálok egy tanfolyamot, hogy végre más szakmában is kipróbalhassam magam, jelenleg minden hétvégém azzal telik. Azért pontoztak le, mert a sült galambot várod (háztartásbeliség), ahelyett, hogy tennél azért, hogy később jobb legyen. Te tényleg le akarsz dolgozni 40 évet ilyen rossz szájízzel, negatívan?

2021. szept. 9. 13:22
 13/20 anonim ***** válasza:
34%

12

Egy újabb ember, aki látatlanban tudja, hogyan élek

Olé.

Akkor az, hogy tegnap este 9-ig az egyetemen rohadtam, a sültgalamb várásának számít.

Mellesleg gyerekkel igen, háztartásbeli szeretnék lenni, mert nekem az alvás, sport, rohanásmentes élet is számít, ha ma már nem is divat egyik sem.

Igen, rossz szájízzel fogok munkahelyen dolgozni, amíg nem keletkezik olyan szakma, ami heti 5-10 órában IT, ugyanannyiban kertészkedés, ugyanannyiban egészségügy, ugyanannyiban gépszerelés, heti max 30 órában, fentiek rotálódva, a terméket magamnak előállítva.

Bocs, hogy nem vagyok megfelelő biorobot.

2021. szept. 9. 13:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem azért pontoztak le, mert HTB akarsz lenni, hanem mert nem a kérdésre válaszoltál.
2021. szept. 9. 16:24
 15/20 anonim ***** válasza:

Arról szólt a válaszom, hogy nem fontos nekem, hogy a munkám a hobbim is legyen, mert....

Szövegértésből remélem 1-es voltál.

2021. szept. 9. 21:23
 16/20 anonim ***** válasza:
#13: Már létezik, saját gyógynövénykertészeti vállalkozás...
2021. szept. 10. 07:03
 17/20 anonim ***** válasza:
Szeretem a munkám,de nem az a hobbim.
2021. szept. 10. 07:07
 18/20 anonim ***** válasza:

16

Miért is lenne ez nekem jó? 😁

Saját vállalkozás, tehát nem heti 43 óra munkahelyen lét, hanem 70.

Emellett másoknak, mások igényei szerint állítok elő terméket, ugyanaz a témakör órákon át de legalább a gyomromat lyukasra stresszelem.

Volt egy kérdésem, hogy ha a gyereknél elfogadott, hogy nem szeret iskolába járni, a felnőttnél miért nem elfogadott, hogy nem szeret dolgozni. Pont a magadfajta felfogás miatt írtam ki.

2021. szept. 10. 08:24
 19/20 anonim ***** válasza:
90%

#18: Mi a baj a felfogásommal?

Hogy én nem gyártok elméleteket, hogy milyen vállalkozni látatlanban?

2021. szept. 10. 10:42
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem a hobbim, de szívesen csinálom. Szoftvertesztelő vagyok egy nagy multicégnél, eddig nagyon tetszik.

F

2021. szept. 10. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!