Egyetemi mesterképzés tele van 40-es sőt 50-es emberekkel-ők miben reménykednek a munkaerőpiacon 50 felett korban egy friss diplomával?
Most iratkoztam be, láttam a leendő szaktársaimat-a zömük jó 40-es sőt 50-es nő.
Vajon miben reménykedik egy 40-es 50-es nő, aki most + 3 évre elvégzi a képzést hogy hova fog kelleni a munkaerőpiacon? A friss diplomájával 50 évesen?
" Nekem szaktanár kollégám is napközizik"
Ember. Legalább azt tudd már miről beszélsz. az hogy valaki "napközizik" vagy NAPKÖZIS az nem ugyanaz. nagyon nem.
"Hát én per pill egy távközlési multinál vagyunk"
Gondolom azokat se foglalkoztatjak, akik tudnak normalisan iget ragozni :)
37F incel
Gondolom zömmel tanulmányi szerződéssel ücsörögnek a képzésen, már évtzedes, kezükben lévő, biztos karrierjük folytatásaként. Nem hinném, hogy bármelyikük is a munkaerőpiaci esélyeit latolgatná rettegve. Ne magadból indulj ki.
Illetve az is lehet, hogy érdeklődésből tanul, csak úgy, puszta szórakozásból, mert veled ellentétben ezt simán megteheti :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!