Komoly egy olyan munkahely ahol a minimálbér + 10.000 ft-ra megy a béralku?
Az az alku tárgya, hogy mennyit adnak-sima minimálbért, vagy lesznek olyan gálánsak hogy megtoldják + 10.000-el, bruttóban persze.
Mennyire komolytalan egy ilyen hely?
"oha nem dolgoznék irodai munkarendben"
Én meg semmi mást el nem tudok képzelni mint a mezei 8-16 menetrendben való dolgozást fizetéstől függetlenül. Ha minimálbér akkor annyi de ÉN A VILÁG ÖSSZES PÉNZÉÉRT SE MENNÉK EL két-három-négy műszakba.
Nem létezik az a pénz amiért azt vállalnám.
Én maradok a 8-16h akár minimálbérért, mint keljek hajnalban akár 3x annyiért.
Nem kell kösz.
Akinek 6 anyja volt majd az vállalja.
"Mese habbal. EZzel a szarral etess egy 10 éves gyereket az még tán beveszi. Jó KÖZÖSSÉG... naná."
Szerintem azt én tudom jobban, hogy milyen a közösség a munkahelyemen és nem te! Mellesleg javaslom keress fel egy idegorvost, mert a stílusodból az derül ki, hogy nem teljesen vagy mentálisan egészséges. Ez még veszélyes is lehet rád vagy másokra is a jövőben.
"Szerintem azt én tudom jobban, hogy milyen a közösség a munkahelyemen és nem te! "
Én meg nem tudok elképzelni olyan helyet ahol JÓ a közösség mert az a tény hogy kényszerből vagyok összezárva egy csomó alapvetően vadidegen tróger szarral már eleve kizárja a "jó" közösséget.
Mert a jó közösség ALAPJA hogy ÉN VÁLASZTOM MEG A TAGJAIT. ez egy kupleráj melóhelyen nem teljesül, így...
ellenvetésed van?
Az, hogy te mit tudsz elképzelni az esetemben teljesen mellékes. Jól érzem magam a munkahelyemen, mert jó a közösség. Nem vagyok velük összezárva, mert szabad ország, szabad akarat: nem tetszik választok másik munkahelyet. Mivel a jelenleginél jófejek a munkatársak és kimagasló a keresetem jól érzem magam. Van valami ellenvetésed?
Ha te akarod megválasztani egy munkahely közösségi tagjait, akkor azt valamelyik Andersen mesében keresd és húzd ki az ujjad a biliből, mert nem a valóságban élsz, a gondolkodásod egy téveszme!
Én még sosem találtam olyan melót ami 8-16 munkarendes, pedig nagyon tudnám szeretni... Már csak a gyerekeim miatt is, meg nem kéne logisztikázni mindig a feleségemmel... Ilyenben dolgozok : minden hétköznap délelőtt 6-14, délután 13-21, hétvége: szombat nappal 6-18, éjszaka 18-03, vasárnap aki szombaton 12-ben van délelőtt 6-14, délután 13-21, aki szombaton éjszakás annak vasárnap 14-20, egy héten van mondjuk 4 változás, jössz délelőtt valamennyit aztán szombat 12 vagy éjszaka aztán vasárnap nappal délelőtt vagy délután, aztán hétfő stb, általában heti 6 napot vagyunk, nagyjából bruttó 290-300 (+ műszak pótlék 18-06 30%)
Fix 8 órás 8-16 1 műszakosba talán kevesebbért is elmennék, bár ez sem valami nagy bér így is alig jövünk ki, ha tudok vállalni, dolgozok is mellette pluszba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!