Komoly egy olyan munkahely ahol a minimálbér + 10.000 ft-ra megy a béralku?
Az az alku tárgya, hogy mennyit adnak-sima minimálbért, vagy lesznek olyan gálánsak hogy megtoldják + 10.000-el, bruttóban persze.
Mennyire komolytalan egy ilyen hely?
"operátorként többet adnak ennél."
Na ja de ott nem is kizárólag 8-16h a munkaidő. Itt meg igen.
" A 6-14 rendszer sokkal jobb, még időben szabadulsz, és tiéd a délután."
Kösz és mit szólsz a 3 műszakhoz? délelőtt délután éjszaka? Az iz tetszik? Mert nekem nem.
Mellesleg inkább benn vagyok 16-ig reggel 8-as kezdéssel mint reggel 6ra... csak azért hogy kettőkor mehessek.
Úgyis ágyba kell kerülni este 8kor ha másnap hajnalban kelés van.
így sose értettem ezt a dumát hogy tiéd a délután.
Dehogy az enyém!! Hát mikor kell feküdni ahhoz hogy másnap reggel 6ra már benn leygek?
8kor mint az ovisoknak!
"Kösz és mit szólsz a 3 műszakhoz? délelőtt délután éjszaka? Az iz tetszik? Mert nekem nem."
Én pl. azt, hogy 4 műszakban dolgozok 12 órákat és semmi bajom vele. Sőt 2x lenyomok 12 órát jó közösségben, szórakozva utána pedig 2 nap pihenő. És a világon semmi gondom sincs a pihenéssel. Kinek mi fekszik...
"jó közösségben, szórakozva "
Mese habbal. EZzel a szarral etess egy 10 éves gyereket az még tán beveszi. Jó KÖZÖSSÉG... naná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!