Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyenge ember lennék, mert nem...

Gyenge ember lennék, mert nem iszom munkaközben?

Figyelt kérdés

Kőműves vagyok, 25 éves. Van egy kialakult csapatunk magammal együtt 5 fő. Reggel a főnök felvesz minket és délután a munka után mindenki mehet haza. 2 kollegám elszokott menni munka után kocsmázni, volt hogy hívtak és ittam is velük, sőt sokat is dohányoztam volt hogy napi 2 doboz cigaretta bőven elment. Szóval lerészegedtem de haza találtam csak rájöttem ez így hetente még okés de a kollegák mindennap ilyenek.

Tegnap os hívtak inni, mondtam nekik inkább nem iszom, nem akarok később májbeteg lenni. Kinevettek és azt mondták gyenge vagyok.

Nos az egyik ivós kollégámat a felesége otthagyta elvitte a gyerekeket is. A másik ivósnak meg senkije sincs csak az anyja akivel együtt él. Sajnos már munka közben is isznak dugiban mikor a főnök nem látja.

Nekem van menyasszonyom, aki mindig hazavár finom vacsorával,szeretettel. Ezt dobjam el? Nem akarom hogy berúgva lásson, a cigit is inkább letettem. Csak köhögök tőle és félek hogy 40 éves koromra én is olyan kiégett leszek mint a kollegáim.

2021. aug. 28. 08:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem sokkal menőbb fizetni azért, hogy évek múlva köhögj, krákogj meg büdös legyél a cigitől, meg jobb függeni az alkoholtól. De ez az én véleményem.
2021. aug. 28. 10:39
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Én burkoló vagyok, húsz éves, munka közben én sem iszom, pedig a többiek igen. Te dolgod, senkire nem tartozik.
2021. aug. 29. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!