Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Összefeküdni a főnökkel...

Összefeküdni a főnökkel magánügy vagy (hím)ribizliség?

Figyelt kérdés
2021. aug. 27. 15:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha lefekszel valakivel bármilyen vonzalom miatt az a te dolgod.

Itt inkább az a kérdés, hogy utána mi a terved?

Mert nem tudom, de én utána elég kínosnak érezném a helyzetet még közvetlen munkatárssal is nemhogy egy felettessel.

2021. szept. 26. 15:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Amíg nincs hatással a munkára semennyire, addig magánügy. De hát nyilván ilyen nem lesz.
2021. szept. 26. 20:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
6-osnál a pont! :D Egyébként pedig nem tudom mi az a hímribizliség, de addig magánügy, míg ki nem derül, de ha már egy félhangsúllyal kedvesebben fogsz hozzászólni a főnihez, a többiek már levágják a helyzetet, hidd el. És úgy már ciki azért, azt fogják gondolni, hogy ezzel tepersz előre. Nem szerintem, mert én pont letojom, hogy ki mit csinál, csak az átlag így gondolná.
2021. szept. 27. 01:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Èn dolgoztam olyan helyen, ahol a kisfõnök férje is egy beosztott volt, nem szóltak érte, illetve egyszer kiderült, hogy az egyik kolleganõ fél évig összejárt a nagyfõnökkel.
2021. nov. 8. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!