Jelentkeztem takarítónak de nincs is gyakorlatom, így esélytelen?
Az elvarasokban ott volt hogy 'hasonló területen szerzett gyakorlat' de nekem még munkám se volt soha.
Vasárnap reggel jelentkeztem eddig semmi válasz. Szerintetek ha felhivom és rakerdeznek a gyakorlatra és azt mondom nincs nem néznek hülyének, hogy akkor minek jelentkeztem?
Olyan munkára jelentkezz amit akarsz is csinálni. Azért is átnézhetnek rajtad, mert tudják hogy csak 1-2 hónapig csinálnád, ha normálisan csinálnád egyáltalán.
Gyárakba biztos felvesznek, hülyeség hogy nem. Ott is olyan helyet nézz ami úgymond illik hozzád, tehát lehetőleg ne a nehézfémipar területére akarj betörni, ahol elvárás az erős fizikum, hanem ajánlatosabb maradni pl. az élelmiszeripar vonalán...
Kereskedelembe szintén folyamatosan keresnek embereket, legyen az árufeltöltés vagy kasszázás. Nem létezik, hogy fiatal csajként sehova nem kellesz, ráadásul diákmelókból is millió van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!