Ma mennèk interjúra, de törölték az álláshirdetést? Felhívjam a számot amiről hívtak, hogy aktuális-e még?
Figyelt kérdés
Múlt szerdán beszéltem velük2021. aug. 24. 07:58
1/11 anonim válasza:
Dehogy. Több oka is lehet annak, hogy nincs fent a hirdetés. Például két hétre lett kifizetve, az meg pont mosttelt le.
2/11 anonim válasza:
Ha van idöpontod, akkor minek nézegeted, hoyg a hirdetés fenn van-e még? Ennek semmi értelme, márcsak azért sem, mert egy hirdetést nem szoktak törölni, hanem egyszerüen X napra teszik fel, ha ez lejár, utána már nincs többé sehol.
3/11 anonim válasza:
Lehet, hogy azért szedték le, mert már épp elég jelentkező van, többel nem tudnak interjúzni, mint ahánnyal már egyeztették az időpontot. Nyugi, neked már van időpontod, mehetsz. Sok sikert!
4/11 anonim válasza:
Ne hívj senkit.
Lehet, hogy pont azért szedték le a hirdetést, mert már van elég jelentkezőjük és ennyiből már mindenképp fel fognak venni valakit (ahogyan mások is írták már).
5/11 anonim válasza:
Nem kell őket hívni, vagy van elég jelentkező és ők szedték le, vagy csak eddig volt kifizetve a hirdetés ára :D
6/11 anonim válasza:
Nem is értem, ha van megbeszélt időpontod miért ne mennél el?
7/11 anonim válasza:
Mert azt hiszi, az állás csak addig betölthető, amíg él a hirdetés. De ez nem így van, most már tudhatja.
8/11 A kérdező kommentje:
Végülis oké volt minden, csak közölték, hogy ez férfi munka.
2021. aug. 24. 12:51
9/11 anonim válasza:
Gyökerek. Ezt azért mondhatták volna hamarabb is, a nevedből biztos kiderül, hogy nő vagy.
Mondjuk másrészről meg lehet esélyt akartak adni, hátha férfi alkatú nő vagy, nem pedig 150 cm 42 kiló.
10/11 A kérdező kommentje:
Azt mondták eddig csak nők jelentkeznek és ő fel is venne engem akar holnaptól is, de ez férfiaknak való munka.
2021. aug. 24. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!