Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen okból váltottál már...

Milyen okból váltottál már munkahelyet?

Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 20:09
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
kevés fizetés,rossz bánás mód,utáltam a kollégákat,verekedtem,összejöttem egy lánnyal aki kibeszélt a hátam mögött,lusta voltam, MINDEN :D
2021. aug. 23. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mikor már nem éreztem jól magam az adott munkahelyen (aminek millió oka lehet)
2021. aug. 23. 20:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Én gyomorgörccsel dolgozok jelenleg, nem tudom, keressek-e mást.. van több oka ennek, de igazából sokminden szól mellette is.. viszont egyáltalán nincs bent jó kedvem, rosszul érzem magam, fáj a gyomrom..
2021. aug. 23. 20:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak félek váltani, mert volt már ennél 1000x rosszabb munkahelyem is, igaz 1000x jobb is..
2021. aug. 23. 20:30
 5/8 anonim ***** válasza:

Első munkahelyem. Halálosan monoton irodai munka úgy, hogy a velem szemben ülő kollégának személyiségzavara volt (nekem meg Aspergerem), és főleg amikor már szabadságra menetel előtt állt, gyakoriak voltak a jelenetek.

Második munkahelyem. Esti egyetemre vettek fel, közben még csináltam az OKJ-t, rugalmatlan volt a melóhely, se 6 órába nem engedtek el (pedig nem volt annyi munka...), se az órákkal nem engedtek volna játszadozni. Inkább beugrottam az ismeretlenbe.

Itt kalandozások kezdődtek.

Harmadik munkahelyem, már ahol nem 1 napot, 2 hetet vagy 1 hónapot voltam. Lényegében átvertek, ami a konkrét munkát illeti, szakmai fejlődésre nem adott lehetőséget, a társaság se tetszett és a cég hozzáállása, merevsége sem (pedig multi volt).

Negyedik munkahelyem. Jelenleg itt vagyok. Vannak gondok, de eddig legjobb munkahelyem egyértelműen. Fizetésben is. ;)

Ha gyomorgörccsel jársz be, mindenképp válts! Keress nagyon kitartóan, ha kell, tanulj, képezd magad, lépj ki a komfortzónádból.

Inkább most válts, mint 20-30-40 év múlva megkeseredett legyél.

2021. aug. 23. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha gyomorgörcsöd van a munkától akkor nagyon nem érzed jól magad a munkahelyeden sőt ha tippelnem kéne szerintem reggelente utálsz felkelni és bemenni dolgozni plusz állandóan az órát sasolod mikor végzel.

Ahogyan az 5ös is írta Válts! De most!

Ne félj tedd fel a kérdést mit veszíthetsz?!

2021. aug. 23. 23:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Általában mindíg pénz miatt váltottam.
2021. aug. 24. 00:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Első munkahelyemről leginkább pénz miatt váltottam,és a körülmények elég rosszak voltak olyan tekintetben hogy nagyon lepukkant hely volt,30-40 éves volt minden,semmire nem költöttek.
2021. aug. 24. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!