Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kamionosok, más cégeknél is...

Kamionosok, más cégeknél is el kell végezni az ilyen munkát?

Figyelt kérdés

Pályakezdő sofőr vagyok, idén márciusban szereztem meg a CE jogsit, május óta dolgoztam egy ponyvás nyergesen nemzetköziben. Múlthónapban kaptam egy olyan melót, hogy Ausztriában egy másik kollégától át kellett volna pakoljunk 8tonna almát kézzel-ládánként egy parkolóban, amit 300kilómeterre kellett volna továbbvigyek. Ezt visszautasítottam, mert nekem nem ér napi 50eurót, az hogy fizikai munkát végezzek, és közben hetekre távol legyek az otthonomtól, és ha ilyen követelmények vannak akkor inkább felmondtam.

Most itthol vagyok munka nélkül, tetszik a kamionozás, szeretném folytatni, de csak olyan helyen, ahol nem kell kézzel pakolni-esetleg ha néha elkerülhetetlen akkor ne napi 50euróért.

Létezik ilyen lehetőség, vagy túl nagyok az elvárásaim?

2021. aug. 21. 16:41
1 2
 11/14 anonim válasza:
Hu kamionsoforo.00000000
2021. dec. 12. 10:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#9. De az is télen, - 10 fok körül...

Nem kell pakolni, csak csákányolni ami odafagy 🤣🤣🤣

2022. jan. 18. 05:40
 13/14 anonim ***** válasza:

#12 Mindennek van előnye és hátránya.

Télen pihenni kell,el kell menni melegebb éghajlatra nyaralni. 😂

2022. jan. 21. 04:36
 14/14 anonim ***** válasza:

#13 az is jó buli 👍👍👍

De nagyon gyanús, hogy az csak nem sofőrbarát munkakörben lehet

2022. jan. 22. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!