Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem tudok pénzzel bánni, azaz...

Nem tudok pénzzel bánni, azaz visszajárót visszaadni. Ezért fognak kirúgni. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Imádok vezetni, és szeretek emberekkel beszélgetni így lett buszos jogsim, fel is vettek dolgozni. De egy baj van, diszkalkuliás vagyok, én a 310 forintot 130 forintnak látom, és kések azért mert számolom, hogy hogyan adjak vissza meg vakarom a fejem. Ha megfeszülök sem megy, utas jött ma vissza még 200 forintért, egész napomat befolyásolta ez, ezen rezgek, amúgy tökre tetszik a meló, én magamba fogok zuhanni ha ez miatt kitesznek, márpedig jogosan.. már a volt magántanáromnak is meséltem és segítene, de ezen hogyan? Be kellene gyakorolni az összes visszajáró lehetőségeket?

Gép sajna nem irja mennyivel fizettek és mennyi jár vissza.

2021. aug. 16. 17:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
5%
Ja, és ha valakinek nincs pont annyi aprója, akkor otthagyja. Ahham. Velem ilyet tenne tuti kideríteném ki ő és agyon veretném.
2021. aug. 16. 19:50
 12/17 anonim ***** válasza:
96%
Nem ciki a számológép, tegyél magad mellé egyet.
2021. aug. 16. 20:04
 13/17 A kérdező kommentje:
Dehogy hagyom ott. Számológép nem ciki? Holnap kiderűl. Már most félek.
2021. aug. 16. 21:02
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ebben az esetben a számológép olyan, mint másnak a szeműveg, vagy hallokészülék. Ha számológéppel jól megy akkor simán használd.
2021. aug. 17. 03:25
 15/17 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Tegyél ki számológépet, ha nem írja ki a pénztár a visszaadandót. Ha megnézed manapság a hipermárketekben is így csinálják.
2021. aug. 17. 12:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem ciki! Tegyél ki egy számológépet és használd.

(A 3-as is jót írt, de tudom, hogy ezzel a nehézséggel ez nem így mgy, mert nem érzed a számok nagysága közötti különbséget vagy mi)

Anno én is dolgoztam plázában pénztárban, full h*lye vagyok a fejben számoláshoz, pedig nekem nincs ilyen nehézségem. :D MINDIG számológéppel számoltam, mert levonták volna nap végén a különbözetet, nekem meg ez segített. (ott is csak egy pult volt egy kis pénztárgéppel)

Egyszer egy külföldi lány mutatott még egy számolási trükköt, de ő meg visszafelé számolt.. :D

Amúgy egyik barátnőm is diszkalkuliás, és elég jó poziban volt pár évig. őt elküldték, mondjuk ő erősen számokkal és nagyobb pénzekkel dolgozott, szóval ez teljesen érthető..

Azóta viszont talált egy szuper munkahelyet, irodai, szintén nagy cégnél, semmi köze a számokhoz. :D

Tegyél ki egy számológépet, én is használtam anno mikor pénztáraztam egy forgalmas plázai pultban. Nem nagyon érdekelt ki tartotta cikinek, hogy őszinte legyek, nem kockáztattam hogy a kevéske pénzemből is levonjanak, ha elrontom esetleg. Szóval ezen ne aggódj.

2021. aug. 19. 16:51
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy ciki a számológép!!

Az se ciki, hogy nem tudsz számolni. Mindenkinek van valami gyenge oldala, ebben semmi ciki nincs.

Mikor diákmunkásként fagyizóban dolgoztam, teljesen alap volt, hogy ott volt mellettünk a számológép, szépen benyomkodtuk, hogy mennyit kell visszaadni (főleg bölcsész lányok voltunk, síkhülyék a matekhoz).

2021. aug. 19. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!