Nem tudok pénzzel bánni, azaz visszajárót visszaadni. Ezért fognak kirúgni. Mit tehetek?
Imádok vezetni, és szeretek emberekkel beszélgetni így lett buszos jogsim, fel is vettek dolgozni. De egy baj van, diszkalkuliás vagyok, én a 310 forintot 130 forintnak látom, és kések azért mert számolom, hogy hogyan adjak vissza meg vakarom a fejem. Ha megfeszülök sem megy, utas jött ma vissza még 200 forintért, egész napomat befolyásolta ez, ezen rezgek, amúgy tökre tetszik a meló, én magamba fogok zuhanni ha ez miatt kitesznek, márpedig jogosan.. már a volt magántanáromnak is meséltem és segítene, de ezen hogyan? Be kellene gyakorolni az összes visszajáró lehetőségeket?
Gép sajna nem irja mennyivel fizettek és mennyi jár vissza.
Ha 310 ft a jegy, és adnak egy 500-ast, te felfelé számolsz visszaadásnál, amíg az 500 hoz nem érsz. Szeded ki az érméket. 310, (kiveszel egy százast) 410, (kiveszel egy huszast) 430, (mégegy huszast) 450, (mégegy ötvenest) es meg is van az ötszáz.
Ha ezrest ad, ugyanez. 310 (adsz neki egy ötszázast, az 810, adsz neki egy százast az már 910 és egészen ezerig...
Ahogy a hármos mondja, csak talán egyszerűbb ha a kisebb pénzekkel kezdesz. (Nekem legalábbis egyszerűbb)
Tehát ha adnak 500ast és 310 a jegy, akkor előbb veszel ki egy huszast (330) még egy huszast (350) ötvenet (400) majd százast (500)
Én valahogy ezt nem tudom megérteni...310-et hogy lehet 130 nak látni?
Ha színtévesztő lennél azt megérteném az nem olyan durva dolog,úgy értem nekik is adnak jogsit.
De egy ilyen problémával tényleg nem értem én sem hogyan kaphattál jogsit.
Figyu! Minden buszon ki van irva,h pontosan adja a penzt a jegyre,mert a buszsofor nem tud visszaadni.
Ezt ird ki!!!!!! Es soha tobbet ne adj vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!