Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem tudok pénzzel bánni, azaz...

Nem tudok pénzzel bánni, azaz visszajárót visszaadni. Ezért fognak kirúgni. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Imádok vezetni, és szeretek emberekkel beszélgetni így lett buszos jogsim, fel is vettek dolgozni. De egy baj van, diszkalkuliás vagyok, én a 310 forintot 130 forintnak látom, és kések azért mert számolom, hogy hogyan adjak vissza meg vakarom a fejem. Ha megfeszülök sem megy, utas jött ma vissza még 200 forintért, egész napomat befolyásolta ez, ezen rezgek, amúgy tökre tetszik a meló, én magamba fogok zuhanni ha ez miatt kitesznek, márpedig jogosan.. már a volt magántanáromnak is meséltem és segítene, de ezen hogyan? Be kellene gyakorolni az összes visszajáró lehetőségeket?

Gép sajna nem irja mennyivel fizettek és mennyi jár vissza.

2021. aug. 16. 17:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
41%
Dolgozz inkább munkásjáratokon!
2021. aug. 16. 17:36
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

Ha 310 ft a jegy, és adnak egy 500-ast, te felfelé számolsz visszaadásnál, amíg az 500 hoz nem érsz. Szeded ki az érméket. 310, (kiveszel egy százast) 410, (kiveszel egy huszast) 430, (mégegy huszast) 450, (mégegy ötvenest) es meg is van az ötszáz.

Ha ezrest ad, ugyanez. 310 (adsz neki egy ötszázast, az 810, adsz neki egy százast az már 910 és egészen ezerig...

2021. aug. 16. 17:39
 3/17 anonim ***** válasza:
14%
Kérdező ne haragudj de így hogy lehettél sofőr?
2021. aug. 16. 17:41
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Gondolom helyközi járaton vagy. Nem tudsz át kerülni helyi járatra? Ott jóval kevesebb a jegyet vásárló és ott a viteldíj is fix, így könnyebben be tudod gyakorolni, hogy az egyes címletekből hogyan kell visszaadni.
2021. aug. 16. 17:44
 5/17 anonim válasza:
69%

Ahogy a hármos mondja, csak talán egyszerűbb ha a kisebb pénzekkel kezdesz. (Nekem legalábbis egyszerűbb)

Tehát ha adnak 500ast és 310 a jegy, akkor előbb veszel ki egy huszast (330) még egy huszast (350) ötvenet (400) majd százast (500)

2021. aug. 16. 17:47
 6/17 anonim ***** válasza:
8%

Én valahogy ezt nem tudom megérteni...310-et hogy lehet 130 nak látni?

Ha színtévesztő lennél azt megérteném az nem olyan durva dolog,úgy értem nekik is adnak jogsit.

De egy ilyen problémával tényleg nem értem én sem hogyan kaphattál jogsit.

2021. aug. 16. 17:52
 7/17 anonim ***** válasza:
75%
Előbb utóbb kifognak, szólni kelett volna, hogy ilyen problémád van, úgy lett volna fair. vagy egy mini számológépet elrejtessz a kassza alatt
2021. aug. 16. 18:47
 8/17 A kérdező kommentje:
Komolyan, akkor max. donornak lennék jó, nem volt olyan szakma amihez alap matek ne kellett volna, mondta a fejlesztő gyógypedagógusom anno, hogy menjek sofőrnek. Nem tudok helyi járatra menni, oda DNS teszt meg párttagság kell. Komolyan, kolléga rendőr buszon is dolgozott aztán ment volna oda, mondták, majd hívják.
2021. aug. 16. 18:53
 9/17 anonim ***** válasza:
Számológéppel sem megy?
2021. aug. 16. 18:56
 10/17 anonim ***** válasza:
93%

Figyu! Minden buszon ki van irva,h pontosan adja a penzt a jegyre,mert a buszsofor nem tud visszaadni.

Ezt ird ki!!!!!! Es soha tobbet ne adj vissza.

2021. aug. 16. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!