Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Interjú tesztírásra, hogy...

Interjú tesztírásra, hogy lehet felkészülni?

Figyelt kérdés
Szóval jövőhéten lesz csoportos interjú és lesz teszt írás is amitől kicsit félek, bár voltam pár helyen ahol volt és néhányat tuti elrontottam vagy felére idő se maradt, mert egybe volt a személyes adatokkal is de ennek ellenére felvettek volna. Itt inkább szövegértéses lesz bár ha matekos is félek, hogy lefagyok mivel nagyon rég matekoztam és múltkor is mikor volt ilyen három számjegyű osztás na ott sokáig számolgattam oldalt és nem ment. De még ha szöveges is azoktól is kivagyok nagyon. Valamelyik helyen meg segítettek azért, hogy haladjunk. Szeretém ha felvennének és nem szeretnémh a pont emiatt nem. Még az emailben is úgy fogalmaztak hogy mindenképp számtunk önre. Az ilyen csoportosnál ahogy voltam már egyen azt vettem észre mindenkit felvesznek csak legyen ember. Gyári munka amúgy.

2021. aug. 13. 19:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon kell rá felkészülni, nem kérdeznek olyat, amit egy teljesen átlagos ember ne tudna megoldani, ezzel a teszttel inkább csak az írni olvasni nem tudó analfabétákat akarják kiszórni.
2021. aug. 13. 19:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

:DD

Én dolgoztam gyárban, írtam tesztet. Nagyon nevetséges volt. Mondjuk én tanult vagyok, van három szakmám (lassan négy), meg érettségim.

Olyan hülyeségek voltak benne, hogy adj össze 5-6 db számot, írd be, hogy ha 80km/h-val közlekedik egy kamion, mennyi itt tesz meg félóra alatt. Rajzold ki a labirintusban a kijáratot (egy db kijárat volt). Most élelmiszer gyárban vagyok, nem termelésben, nekünk nem is volt teszt, de ilyenek vannak a tesztben, láttam: Karikàzd be melyik a selejt (van három db csoki termék a képen), rajzolj virágot a háromszög alà, karikàzd be a derékszögű háromszöget, ilyen hülyeségek. Aki ezeken megbukik, hát az egysejtű. Egyébként szokott lenni nálunk pótteszt is, és aki végképp elakad azon szoktak segíteni is...Azt hiszem, ha helyesen leírod a neved még az is pontot ér. Nem kell paràzni. Ha a kérdést ki tudtad írni, akkor meglesz a teszt is.

2021. aug. 15. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!