Interjú tesztírásra, hogy lehet felkészülni?
:DD
Én dolgoztam gyárban, írtam tesztet. Nagyon nevetséges volt. Mondjuk én tanult vagyok, van három szakmám (lassan négy), meg érettségim.
Olyan hülyeségek voltak benne, hogy adj össze 5-6 db számot, írd be, hogy ha 80km/h-val közlekedik egy kamion, mennyi itt tesz meg félóra alatt. Rajzold ki a labirintusban a kijáratot (egy db kijárat volt). Most élelmiszer gyárban vagyok, nem termelésben, nekünk nem is volt teszt, de ilyenek vannak a tesztben, láttam: Karikàzd be melyik a selejt (van három db csoki termék a képen), rajzolj virágot a háromszög alà, karikàzd be a derékszögű háromszöget, ilyen hülyeségek. Aki ezeken megbukik, hát az egysejtű. Egyébként szokott lenni nálunk pótteszt is, és aki végképp elakad azon szoktak segíteni is...Azt hiszem, ha helyesen leírod a neved még az is pontot ér. Nem kell paràzni. Ha a kérdést ki tudtad írni, akkor meglesz a teszt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!