Hogyan lehet azt a helyzetet kivédeni, ha valaki tesztírásra megy be a céghez álláslehetőség céljából, és nem őt választják, de a tesztje jó és felhasználják a tudását a cég dolgozói?
Figyelt kérdés
Több tucat teszt után.2016. aug. 12. 08:50
2/9 anonim válasza:
mégis milyen teszt az amit utólag fel lehet használni?
3/9 anonim válasza:
Nem mész tesztet írni :D
Ilyen marha kérdést :F
4/9 A kérdező kommentje:
1 - Ha rossz tesztet írok, akkor kiérdemelhetem, hogy ne vegyenek fel, mert akkor nem vagyok jó munkaerő.
2- IT fejlesztés
2016. aug. 12. 09:32
5/9 A kérdező kommentje:
A teszt a beugró a céghez.
2016. aug. 12. 09:33
6/9 anonim válasza:
Te miről beszélsz, amúgy?
Üldözési mánia meg minden?
7/9 PresidentEvil válasza:
#2: itt (IT fejlesztés) valószínűleg nem olyan tesztről van szó, hogy "Mit eszik a processzor? A: füvet, B: húst, C: semmit, mert nem élőlény", hanem olyanról, hogy felvázolnak egy problémát és az a feladatod, hogy oldd meg, programozd le a megoldást ilyen és ilyen feltételek mellett, ilyen és ilyen eszközökre, ezen meg azon a nyelven, esetleg írd meg a leggyorsabban futó és a legrövidebb megoldást. Ezeket az eredményeket felhasználhatja a cég, de nem igazán tudok rá jó megoldást. Hibát nem csempészhetsz bele, nem tehetsz bele copyright jelet (bár erről érdemes lenne megkérdezni egy jogászt), szerintem el kell fogadni, hogy felhasználhatják.
8/9 anonim válasza:
nem értek hozzá de azok alapján amit az előző leírt,ha kitalálsz valami jó megoldást akkor nyilván felvesznek nem??hiszen ezzel ők is jól járnak
9/9 anonim válasza:
Pontosan.
Egy jó fejlesztő ezerszer többet ér, mint egyetlen félkész megoldás.
Úgy baromság a kérdés, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!