Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt olyan hogy rádöbbentél,...

Volt olyan hogy rádöbbentél, hogy nem jól dolgozol? Hogy minden munkahelyeden hibázol, akkor is ha azt hiszed jól dolgozol?

Figyelt kérdés

Mit tettél?

Ilyen helyzetben vagyok. Mit tanácsolsz?

2021. aug. 13. 10:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor tanulni kell a hibából és akkor máskor nem fordul elő.
2021. aug. 13. 10:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Volt. Kérdeztem, tanultam, hogy jól csináljam utána a dolgot. Más megoldás nem nagyon van.
2021. aug. 13. 10:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Voltam már én is így. Velem az van, hogy ha már meggebedek a tökéletességbe, akkor még inkább benazni fogok. Ha meg lazán csinálom nyomás nélkül, akkor meg megy minden mint a karikacsapas.
2021. aug. 13. 10:50
 4/9 A kérdező kommentje:

Én a saját elképzelésem szerint gondolkodom, és az alapján dolgozom. Túlprecízkedem, hogy szerintem tökéletes legyen, túlórázok. Aztán megkapom a főnöktől, hogy semmit nem csinálok, mert kallódott valami feladat lista, ami már akkor sem volt aktuális mikor odamentem. Így nem foglalkoztam vele.

De mindig ilyenekkel rontom el.

Most minden apróság miatt keressem a felettesem és traktáljam ilyenekkel, hogy:

-én így gondolom

-én ilyen sorrendben csinálnám

-ez kell-e még? Vagy nézzük át, hogy hogyan módosul?

De a felettes soha nem keres. Akkor is keressem?

Vagy hogyan kéne?

2021. aug. 13. 10:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Én folyamatosan úgy érzem, hogy rosszul csinálom a munkám de mivel teljesen egyedül vagyok a feladatra nincs viszonyítási alap.

Érdemes hetente egy 20 perces összefoglalót tartani még ha nem is keres a főnököd.

2021. aug. 13. 12:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt is nézd hogy el lett e egyáltalán magyarázva neked hogy mit és hogyan kell csinálni. Vannak főnökök akik ahol lehet időt spórolnak a betanításon ami kb. annyiból áll hogy "itt írd alá hogy az oktatást megkaptad".

De a legrosszabb ha egyik ezt csinálja majd jön a másik aki rajtad az új gyereken kéri számon a munkádban lévő hiányosságokat és mondhatsz bármit te vagy az ismeretlen így senki nem hisz neked (így aztán megismered az érzést amikor a céges fogaskerekek könyörtelenül darálnak téged). Vagy még rosszabb: olyan naiv vagy mint én voltam 20 évesen és bármi cseszegetést kapsz azért magadat okolod (mert ők a főnökök akkor csak jobban tudják...), kidolgozod a beled majd pár év múlva kiégsz. Bandit az Állatfarmból rólam is mintázhatta volna Orwell...

2021. aug. 13. 14:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Fhu utolso, a parom eppen ezen megy keresztul, total kiegett par ev alatt.:(
2021. aug. 13. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Mindig így járok. Van egy kedvenc idézetem:

"A legjobbat akartuk, a szokásosra sikeredett" (Viktor Csernomirgyin) Ha mindent, a tőled telhetőt megtettem, akkor elfogadom, hogy ennyit tudta tenni, de igyekszem javítani minél jobb lenni máskor benne.

2021. aug. 13. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Leszarom. Úgysem becsülik meg eléggé a munkát sehol sem, se erkölcsileg, se anyagilag, max anny az elismerés, hogy többet raknak réd, jobban hajtanak. Elfogadom, hogy ember vagyok és hibáztatok. Nem vagyok szerencsére agysebész, hogy helyrehozhatarlan kárt okoznék a hibázással, ugyhogy leszoktam arról, hogy hibáztassam ezekért magam. Enélkül is elég stresszt jelent egy munkahely.
2021. aug. 13. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!