Ha valaki dolgozni megy, majd a buszról azt látja, hogy egy céges dolgozó (HR-es), követi kocsival, az zaklatásnak minősül?
Figyelt kérdés
2021. aug. 12. 22:46
11/35 A kérdező kommentje:
Városon keresztül?
2021. aug. 12. 22:57
12/35 anonim válasza:
Mi oka lenne rá, hogy kövessen? ezt az előbb kérdeztem
13/35 A kérdező kommentje:
Elmondtam. Amíg, nem foglalkozik az emberekkel, ugyanazt fogja kapni, bár ez is a célja. Ha csőd a cél, akkor jó úton halad.
2021. aug. 12. 23:00
14/35 anonim válasza:
13 Összefüggéstelenül írsz és a kérdésre nem tudsz válaszolni. Úgy érzem egy üldözési mániáshoz van szerencsénk :D
15/35 anonim válasza:
Nem válaszoltál a kérdésre, hogy mi oka lenne rá. Én pl arra gyanakodnék ilyen esetben, hogy pl. szúrópróba-szerűen ellenőrzi, hogy valóban olyan távolságról jársz dolgozni, aminek esetleg az útiköltségét fizetik, vagy ilyesmi. Vagy lehet csak arra volt dolga, amerre te közlekedsz.
Amúgy sem értem, hogy egy buszról hogy látod, hogy követ egy személyautó, mikor max oldalra látsz ki.
16/35 A kérdező kommentje:
Igazgató adjon neki egy csókot, aztán meglátjuk.
2021. aug. 12. 23:08
17/35 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy úgy kidobott volna korábban a munkahelyről… Elég sértő dolgokat mondott akkor. Mikor segítség kellett, az ember nem tudott rá számítani. Rengeteg normális ember elment már, de őt mostanság, a külseje foglalkoztatja.
2021. aug. 12. 23:14
19/35 anonim válasza:
Megint gyógyszerre ittál, kérdező?
20/35 A kérdező kommentje:
Én szeretnék változtatni a dolgokon, de őt az érdekli, hogy a cégből mennyi pénzt lehet megtakarítani.
2021. aug. 12. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!