Mièrt van munkaerőhiány?
Figyelt kérdés
2021. júl. 18. 20:11
1/18 anonim válasza:
Szer munkát szar fizetésért senki se akar csinálni, így akinek nincs képesítése (vagy van, de nem piacképes), az vagy elmegy külföldre dolgozni, vagy ha megteheti, inkább nem dolgozik egyáltalán.
Szerintem.
2/18 anonim válasza:
A,Ki vándorolnak az emberek külföldre.
B,Nem fizetik meg azt a munkát,ingyen pedig már nem sokan szeretnének dolgozni.
C,Nem szeretné már senki sem csinálni azt a nehéz fizikai munkát.
D,Rossz főnökség.
3/18 anonim válasza:
E) Nincs annyi szakember, mint amennyire igény lenne (ez részben a kivándorlásnak is köszönhető)
4/18 anonim válasza:
F) Nem megfelelő az eloszlás. Van amiből túl sok van, és vannak hiányszakmák. Ennek következményei lehetnek a korábbi pontok
5/18 anonim válasza:
Mi is tervezzük a munkavállalást külföldön. Most a Gödi Samsungban dolgozom. Mondjuk a fizu jó. De mint a koreai mint a magyar vezetőség ritka nagy bunkó és idióta
7/18 anonim válasza:
Nalunk egy rakas penzt adnak egy 8 altalanost kovetelo munkahelyen, persze teljesitmenyber, de siman teljesitheto. Megis munkaerohiany van. Sokan nem akarnak dolgozni, ennyi az oka. En sem azert vagyok itt, mert orokre ezt akarom csinalni, de a tovabblepeshez, fejlodeshez is penz kell. Szerintem sokan celtalanok eleve, gondolom en is nehezebben jarnek be, ha az eletben maradason kivul semmi egyeb tervem nem lenne a jovore.
8/18 anonim válasza:
Én is külföldre fogok menni dolgozni 17f
9/18 anonim válasza:
Mindenki, aki jó a szakmájában, tud nyelveket, magasan képzett, fejlődni szeretne, és rájön, hogy itthon a munkahelyek nagy része marhára nem a munka minél magasabb szintű elvégzéséről szól, az külföldre megy. A droidok maradnak, hagymáért szavaznak.
10/18 anonim válasza:
Kevés a fizetés bunkó vezetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!