Pesten beérni egy munkahelyre, ami reggel 8-kor kezdődik, és kb. 40 percet vesz igénybe, mennyire oké? Hogy van így az embernek élete, ha ebben az esetben korábban kell kelni, aludni is, viszont későbbi kezdésnél meg, elmegy az egész nap.
Figyelt kérdés
Melyik jobb kezdesi idopontnak?
Az is szempont,h tomegkozlekedesnel at kell szallni, aminel lehet keses is ..stb.
Mik a tapasztalatok? 18 eves vagyok, meg mielott kapnek negativ kommentet. Puszta informacioszerzes,hogy hogyan lehet ezt menedzselni...nincs tapasztalatom benne ..
Koszonom a valaszokat!
2021. aug. 12. 21:25
11/18 anonim válasza:
Én is inkább a korán kelést választanám. Egy idő után megszokja az ember és már fel se tűnik. De így valóban, munka után még lenne idő erre-arra, pláne így nyáron mikor még sokáig világos van.
12/18 anonim válasza:
Èn 7 rejárok, 45 percel hamarabb vagyok bent, jut idő:átöltözès, reggeli,cigi kv, Akkor nincs dugo ès kihasználom a dugóban ülős időt. Műszak vègen tusoloás, visszaöltözès, ott már van dugó...
13/18 anonim válasza:
Egészen átértékelődik ilyenkor a szomszéd hülyegyerek házibulija, ami "nem is annyira hangos". Nemrég még én voltam a hülyegyerek, mióta felnőttem és elköltöztem, a magába puffogó fickó vagyok.
14/18 anonim válasza:
Ezért kell tanulni.. lehetőleg olyan tudást szerezni, amivel olyat tudsz építeni, ami dolgozik helyetted, vagy nem vagy időhöz és helyhez kötve.
15/18 anonim válasza:
Már kezdődik a jó kis mlm :D
16/18 anonim válasza:
Jártam dolgozni 1/4 7-re Rákospalotáról Kelenföldre. nem volt kellemes, de túléltem.
17/18 A kérdező kommentje:
Nem kerek karriertanacsot,koszi.
Koszonom a normalisan valaszoloknak,akik a kerdesre valaszoltak
Legyszi mindenki csak egy picivel legyen pozitivabb, ne bantsuk egymast feleslegesen, hagyjuk a kioktatast, es hagyjuk a masikat elni. Ezt csak ugy minden kerdes ala ertem.
2021. aug. 12. 22:15
18/18 anonim válasza:
A VIII. kerület külső szélén lakom. Ha végiggondolom a gimim, egyetem, gyakornoki helyem, munkahelyeim utazási időit, a 40 perc kifejezetten jónak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!