Miért nem birom a gyári munkát?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, nem rég kezdtem el dolgozni egy csirke feldolgozóban. Nem tartom undorítónak mert van gyomrom, nem is mondom úgy fárasztónak csak egyszerűen nem birom de nem tudom hogy ugyan mit nem birok benne?2021. aug. 11. 21:23
11/16 anonim válasza:
A csirkefeldolgozóval vigyázz, ha valaha gyereket akarsz!
12/16 anonim válasza:
Én dobbantanék mihamarabb. Lélekölő munka, ami után vega leszel, ez az egy jó hozadéka van legalább.
13/16 A kérdező kommentje:
Miért vigyázzak 11 - es?
Főleg pánikbetegként tök jó, tiszta iged vagyok hogy fogom kibirni a holnapi napot.
2021. aug. 12. 23:01
14/16 anonim válasza:
Felborul a hormonháztartásod, és nagyobb eséllyel lesz beteg gyereked.
15/16 A kérdező kommentje:
Nincs éjszakai műszak
2021. aug. 12. 23:26
16/16 anonim válasza:
Istenem... Maga a csirkeboncolás okozhat hormonzavarokat hosszú távon, nem az éjszakai műszak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!