Miért nem birom a gyári munkát?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, nem rég kezdtem el dolgozni egy csirke feldolgozóban. Nem tartom undorítónak mert van gyomrom, nem is mondom úgy fárasztónak csak egyszerűen nem birom de nem tudom hogy ugyan mit nem birok benne?2021. aug. 11. 21:23
3/16 A kérdező kommentje:
Sok ez a 12 óra meg a monoton munka, teljesen feszült vagyok
2021. aug. 11. 21:42
4/16 anonim válasza:
Megválaszoltad magadnak.Egyébként az a 12 tényleg sok, nincs más lehetõség a környéken?
5/16 anonim válasza:
Szia.En el veszlek feleségül és nem kell dolgozz többet!
7/16 anonim válasza:
Szerintem addig válts, amíg tudsz, mert könnyű beleragadni az ilyen gagyi munkákba és egész életedben ilyen helyeken fogsz kikötni.
8/16 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy milyen lenne munka és pénz nélkül. Ilyen #5-ös féle cukrosbácsik kegyelmére utalva élni. Egyből nem leszel olyan feszült. Tanulj valamit mellette, képezd magad és lépj előrébb az életben. Vagy szüljél 3-at 4-at az #5-ösnek, Orbán szerint ez a dolga egy nőnek az életben.
9/16 anonim válasza:
Persze,hogy nem bírod,ez nem embernek való.
10/16 anonim válasza:
Gyere hozzám feleségül és nekem nem kell puja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!