Miért ilyen nehéz Miskolcon olyan munkát találni ami nem a Bosch, vagy is gyári munka?
Figyelt kérdés
Miskolc és +90km körzetében 67 helyre adtam be az önéletrajzom és folyamatosan az elutasítást kapom.
Van érettségim, szakmám, b kategóriás jogsim 6 év munkatapasztalat.
Nem kell rám fókuszálni, veheted általánosnak ezt a kérdést.
2021. máj. 28. 08:19
1/10 anonim válasza:
Nemcsak Miskolcon van ez,hanem máshol is.Mindenhol leszarják az embert.
2/10 anonim válasza:
Mert mi vársz?
Dunán túl meg minden megadnak.
3/10 A kérdező kommentje:
Komolyan ez megy máshol is? Azt hittem csak itt van ez.
2021. máj. 28. 08:55
4/10 A kérdező kommentje:
Pedig gondolkodtam hogy lekoltozom Pest megyébe vagy Győrbe. Még Debrecenben is gondolkodtam sokkal fejlettebb lett mint Miskolc...
2021. máj. 28. 08:57
5/10 anonim válasza:
4-es
Ugyan már,mindenki tudja hogy dunántúl eg jó szakembrt ki nyalják a ember alsófelét
6/10 anonim válasza:
Milyen szakmád van? Biztos jó az önéletrajzod, motivációs leveled, referenciád? Szakmai sikerekről írtál? Átképzésen gondolkoztál? Nyelvvizsga?
7/10 anonim válasza:
Szerintem ez attól is függ, mi a szakmád. Igaz, én diplomás vagyok, de két hónapra rá találtam is állást, hogy a kezembe kaptam a diplomát. Ahogy az előző is írta, nézd át az önéletrajzod, elég tartalmas-e, azon is sokminden múlik.
8/10 anonim válasza:
Mert vidéken és az egész országban is kihalásos, haveri, rokoni urambátyám alapon működik minden.
9/10 A kérdező kommentje:
Erre abszolút rá jöttem utolsó :D
Végül is saját kereskedelmi vállalkozás lett amit a kérdés kiírás szeptemberében indítottam akkor nyitottunk.
Azóta is megy a bolt, vicc az volt hogy miután meg nyitottunk több hónap álláskeresés után bolt nyitásra rá 2 hétre kaptam volna egy bomba ajánlatot de elutasítottam, nem bántam meg. De azért akkor erősen meg volt a kapdbe a f...szom érzés 🤣
2023. júl. 31. 23:07
10/10 anonim válasza:
Örülök hogy sikerült! Lassan kezdem azt hinni, hogy "kis falunkban" tényleg nem éri meg alkalmazottnak lenni mind a munkakörülmények, mind a fizetés miatt is. Én is vállalkozni szeretnék, igaz ahhoz ki kéne előbb tanulnom egy szakmát...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!