Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért ilyen nehéz Miskolcon...

Miért ilyen nehéz Miskolcon olyan munkát találni ami nem a Bosch, vagy is gyári munka?

Figyelt kérdés

Miskolc és +90km körzetében 67 helyre adtam be az önéletrajzom és folyamatosan az elutasítást kapom.

Van érettségim, szakmám, b kategóriás jogsim 6 év munkatapasztalat.

Nem kell rám fókuszálni, veheted általánosnak ezt a kérdést.

2021. máj. 28. 08:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nemcsak Miskolcon van ez,hanem máshol is.Mindenhol leszarják az embert.
2021. máj. 28. 08:23
 2/10 anonim ***** válasza:
13%

Mert mi vársz?

Dunán túl meg minden megadnak.

2021. máj. 28. 08:31
 3/10 A kérdező kommentje:
Komolyan ez megy máshol is? Azt hittem csak itt van ez.
2021. máj. 28. 08:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Pedig gondolkodtam hogy lekoltozom Pest megyébe vagy Győrbe. Még Debrecenben is gondolkodtam sokkal fejlettebb lett mint Miskolc...
2021. máj. 28. 08:57
 5/10 anonim ***** válasza:
15%

4-es

Ugyan már,mindenki tudja hogy dunántúl eg jó szakembrt ki nyalják a ember alsófelét

2021. máj. 28. 09:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szakmád van? Biztos jó az önéletrajzod, motivációs leveled, referenciád? Szakmai sikerekről írtál? Átképzésen gondolkoztál? Nyelvvizsga?
2021. máj. 29. 07:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez attól is függ, mi a szakmád. Igaz, én diplomás vagyok, de két hónapra rá találtam is állást, hogy a kezembe kaptam a diplomát. Ahogy az előző is írta, nézd át az önéletrajzod, elég tartalmas-e, azon is sokminden múlik.
2021. máj. 29. 13:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert vidéken és az egész országban is kihalásos, haveri, rokoni urambátyám alapon működik minden.
2023. júl. 29. 21:53
 9/10 A kérdező kommentje:

Erre abszolút rá jöttem utolsó :D

Végül is saját kereskedelmi vállalkozás lett amit a kérdés kiírás szeptemberében indítottam akkor nyitottunk.

Azóta is megy a bolt, vicc az volt hogy miután meg nyitottunk több hónap álláskeresés után bolt nyitásra rá 2 hétre kaptam volna egy bomba ajánlatot de elutasítottam, nem bántam meg. De azért akkor erősen meg volt a kapdbe a f...szom érzés 🤣

2023. júl. 31. 23:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Örülök hogy sikerült! Lassan kezdem azt hinni, hogy "kis falunkban" tényleg nem éri meg alkalmazottnak lenni mind a munkakörülmények, mind a fizetés miatt is. Én is vállalkozni szeretnék, igaz ahhoz ki kéne előbb tanulnom egy szakmát...
2023. júl. 31. 23:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!