Dolgoznátok olyan helyen, ahová fél órát kéne buszozni, és utána még fél órát gyalogolni is?
Egy óra utazás a munkahelyre az Bp-en nem számít soknak. Egy vidéki városban persze igen. Ingázásnál szintén nem sok.
Az mondjuk jól hangzik, hogy minden munkanap egy óra séta lesz - ami testnek, léleknek egyaránt jót tesz. Különösen hazafelé jó kiszellőztetni a fejedet. Inkább olyanokon gondolkodj, hogy bevásárolni hol tudsz, mert ha azt is cipelni kell, úgy már nem olyan kellemes a séta.
Ha nincs jobb akkor igen.
Maga az 1 óra utazás még belefér szerintem,én is ennyit utazok most,nem számít extrémnek.9 órás munkaidő rossz idő szempontjából,remélem honorálják pénzügyileg.Arra számíts hogy szabadidőd kevés lesz de kenyér kell az asztalra,együtt kell élni ezzel.
A busz az még oké, de utána egy valami járgányt szereznék. Vagy helyben lenne lelakatolva egy bicaj (tuti ellopják), vagy valamilyen buszra felvihető összehajtható bicaj, elektromos roller, akármi.
Legjobb olcsó megoldás viszont egy robogó lenne talán. Ha van jogsid.
De még olcsóbb, ha egy kollégájával utazik, akinek van kocsija, és neki fizet. Biztos lesz olyan, aki ugyanabba az irányba megy haza.
A bijac, robogó nem túl jó hideg időben, esőben.
Én most így csinálom...
A buszállomásokon már rendszerint van bicikli tároló, bekamerázva...
Én két lakattal hagyom ott a biciklit illetve csak levehető lámpákat használok...
De ez csak októberig... utána autó tavaszig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!