Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy szerezzek munka nélkül...

Hogy szerezzek munka nélkül pénzt?

Figyelt kérdés
Mamahotelben élek, huszonéves vagyok, egyetemista. Van egy kocsim, amit nem tudok fenntartani mert nincs bevételem, összvagyonom pontosan 5 ezer forint, de inkább a halál mint a buszozgatás/gyaloglás városon belül. Egészségügyi problémák miatt nem vállalhatok semmilyen fizikai munkát. Tehát semmilyen árufeltöltő melót vagy semmilyen gyorséttermit. Szellemihez meg már jelentkeztem millióra, de mivel végigpuskáztam az egyetemet, ezért 0 tudásom van 3 év után, nem is valószínű, hogy lediplomázom. Tudom, hogy a jövőm a hajléktalanság és tudom, hogy elcsesztem az életem, nem kell leírnotok. De hátha van valami kiskapu, valami amit megtudok tenni. Mittudomén. Ki kéne perkálom valahogy ezt a 80 ezer forintos éves biztosítást. ötletek?

2021. aug. 8. 17:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
69%

Erősen kamu kérdésnek hat.

Ha igaz mégis: Hagyd a fenébe az egyetemet, és menj el könnyű fizikai munkára, vagy azt sem végezhetsz? Milyen szakmàd van? Vagy csak érettségi?

A kocsit nem fogod tudni fenntartani a semmiből. Nekem is van, és nem egyszerű, én is tudom.

2021. aug. 9. 00:03
 22/28 anonim ***** válasza:
79%
Vannak ilyen telefonálgatós értékesítő munkákd. Javasolt a helyzetedben.
2021. aug. 9. 00:38
 23/28 A kérdező kommentje:
Hát elkezdek twitchen élőközvetíteni, jobb ötletem nincs.
2021. aug. 9. 01:39
 24/28 anonim ***** válasza:

-Guberàlàs

-Kéregetés

-Telefonàlgatós call center munkák

-Diàkmunka, ott annyira nem kell megerőltetni magad sehol, van adatrögzítős állás, csak ülsz a gép előtt, vagy szolga vagy egy irodában.

Az utcazenélés nem jó, azt be kell jelenteni, és adózni kell utána. A helyi önkormányzat dönt arról, hogy engedélyezi-e, ha nem jelented be akkor megbüntethet a rendőrség, és meg is fog, mert nincs jobb dolguk. De nyugodtan pontozzatok le, mert leírtam az igazságot.

2021. aug. 9. 06:42
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Ingatlanértékesítő vagy végezz el egy könyvelői tanfolyamot mert mindenhova keresnek könyvelőt vagy csinálj online vállalkozást amiben tudok segíteni mert nekem saját webshopjaim vannak vagy csinálj egy online jósdát abban is rengeteg pénz.
2021. aug. 10. 11:17
 26/28 anonim ***** válasza:

Járj el plazmazni.

Kollégák is csinálják munka mellett.

Én mondjuk nem, meg nem us szeretnék.

2021. aug. 10. 18:51
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Milyen egyetemet végeztél? Nem tudnád a praktikus részekből valamit elfogadható szintre felhozni?

A vérplazma adás egész jól fizet. Emelett elkezhetnél taxizni is.

2021. aug. 11. 00:53
 28/28 anonim ***** válasza:
Mondjuk sima telefonos ügyfélintéző jól fizetr+semmi fizikai munka
2021. aug. 11. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!