Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy szerezzek munka nélkül...

Hogy szerezzek munka nélkül pénzt?

Figyelt kérdés
Mamahotelben élek, huszonéves vagyok, egyetemista. Van egy kocsim, amit nem tudok fenntartani mert nincs bevételem, összvagyonom pontosan 5 ezer forint, de inkább a halál mint a buszozgatás/gyaloglás városon belül. Egészségügyi problémák miatt nem vállalhatok semmilyen fizikai munkát. Tehát semmilyen árufeltöltő melót vagy semmilyen gyorséttermit. Szellemihez meg már jelentkeztem millióra, de mivel végigpuskáztam az egyetemet, ezért 0 tudásom van 3 év után, nem is valószínű, hogy lediplomázom. Tudom, hogy a jövőm a hajléktalanság és tudom, hogy elcsesztem az életem, nem kell leírnotok. De hátha van valami kiskapu, valami amit megtudok tenni. Mittudomén. Ki kéne perkálom valahogy ezt a 80 ezer forintos éves biztosítást. ötletek?

2021. aug. 8. 17:40
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Vesekő. 2 éve szenvedek tőle. És nem akarják műteni, csak zúzzák, ami semmit nem ért. Most van fent egy DJ stent (cső a húgyvezetákemben) már jó pár hónapja, ami miatt nem emelhetek, nem hajolhatok és nem sétálhatok egy saroknál többet. Járni alig tudok, hónapok óta csak ülök.
2021. aug. 8. 17:53
 12/28 A kérdező kommentje:
Youtube csatorna jó ötlet. De kéne valami tartalom is rá. Sajnos a játékokat már nem nézik az emberek kezdő youtubeosoktól. Vlogokkal hasonlóan nem lehet bevágódni már a nagyobbak közé.
2021. aug. 8. 18:00
 13/28 anonim ***** válasza:
85%
ugyan már,szerezzn okj-et oszt el tudsz helxyezkedni
2021. aug. 8. 18:04
 14/28 anonim ***** válasza:
79%
Keress valakit aki eltart🤷🏼‍♀️
2021. aug. 8. 18:12
 15/28 anonim ***** válasza:
91%

Nekem elég buta tippjeim vannak a munkakerülésre:

-sétálj az utcán és figyeld, van-e leejtve pénz

-koszold be magad, legyél csöves (váltogasd a helyed) és kéregess

-ha tudsz hangszeren játszani, lehetsz utcazenész, néhol egész sokat összemuzsikálnak

-vigyél vissza hulladékot, az automata néha ad érte pénzt

-nyiss onlyfanst és kezdj el rajta tartalmat gyártani

Munkák:

-futár, szállító, fuvarozó, taxi/kamionsofőr

-pénztáros

-közmunkás (fizikai munka, de az idő 90%-ában nem csinálnak semmit)

-recepciós

2021. aug. 8. 18:23
 16/28 anonim ***** válasza:
24%
megduplázom az összvagyonod ha kiszívod az orrom husika ;)
2021. aug. 8. 18:25
 17/28 anonim ***** válasza:
88%
Legyél life coach: mondasz egy csomó életbölcseletet, felveszed a manit, és kész.
2021. aug. 8. 19:05
 18/28 anonim ***** válasza:
92%

Kezdetnek adj plazmát. Azért adnak pénzt és nem átbaszás.

De utána mindenképpen találnod kell egy munkát!

2021. aug. 8. 19:27
 19/28 anonim ***** válasza:
69%
Szokták mondani pénzből könnyű pénzt csinálni. Ha lenne valamennyi alapod akkor tőzsde, kripto, de ehhez nagyon érteni kell. Nulláról munka nélkül vagy szerencsejáték, vagy árulod a tested, vagy egyéb illegális dolgok.
2021. aug. 8. 20:14
 20/28 anonim ***** válasza:
33%
Ez miért tűnik nekem vajon kamukérdésnek? Minek valakinek kocsi, aki nem tudja fenntartani? Ettől már a munkahelyemen is kiakadtam, amikor 22-23 éves kislánkák azon voltak felháborodva, hogy milyen sokba kerül a parkolás, de ők is inkább meghalnak, csak metrózni, buszozni ne kelljen! Add el, kezdj el diákmelózni egyetem mellett! Itt az ideje felnőni, felnőtt ember pedig dolgozik, nem nyavagjog. Nem csak árufeltöltő meg mekis munka van, elmehetsz múzeumba, galériába recepciósnak, az csak ül egész műszakban. Vagy call centeres meló, azt sokszor még otthonról is végezheted. Esetleg fordítómeló, ha jó vagy valamilyen idegen nyelvben.
2021. aug. 8. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!