Megéri napi 2x 1,5 órát = 3óra össz utazni több átszállással egy minimálbéres fizuért?
Figyelt kérdés
2021. aug. 6. 09:21
22/28 anonim válasza:
Eü.-ileg, ha bírod, akkor igen.
23/28 anonim válasza:
Eloszor mindenkepp, mert gondolom, nem jobb lehetoseg helyett adodott. Ebben a helyzetben a realitas az, hogy ugyanilyen allast kozelebb talalj. De mivel elni kell, menj, csak kozben az utazas alatt nezzel hirdeteseket.
24/28 Micimacko67 válasza:
Megint itt vsgy kérdező?
Mi a helyzet a metró felújítással?
25/28 anonim válasza:
Ha nincs jobb opció, akkor megéri. Ha van jobb opció, akkor nem éri meg.
26/28 anonim válasza:
pesten, minimálbérért? én kerülném messzire, az nem más mint rabszolga munka, amiért annyit kapsz, hogy épp éhen ne halj.
27/28 anonim válasza:
Nincs a cégnek céges busza?
Az ingyenes szokott lenni.
Nálunk is vannak olyanok, akik kb 80 km-ről járnak be, cirka másfél órás utazással és van céges busz, a helyieknek is.
(én is helybeli vagyok).
28/28 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
itt az újabb, most már bevadult mégjobban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!