Ha vki sokszor mondja, hogy köszi. Pl elköszönéskor is, indokolatlanul. Az mit jelent? Vagy miért teszi?
Figyelt kérdés
Egy férfi kollégáról van szó.2021. aug. 5. 19:27
1/5 anonim válasza:
Lehet így akarja rövidre zárni a beszélgetést.
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy csak egy rossz szokás. Van, aki folyton azt mondja, hogy így vagy érted vagy izé vagy tudod.
Na köszi, én mentem
3/5 anonim válasza:
Én sokszor csinálom, mert udvarias szeretnék lenni, és megköszönöm hogy rám szánta az idejét.
Érdekelne miért gondolod ezt rossz szokásnak, kérdező? Mert lehet én is visszafogom akkor.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem gondolom rossz szokásnak, csak érdekesnek észrevétel volt.
2021. aug. 5. 23:10
5/5 A kérdező kommentje:
De akkor mit kellene rá reagálnom? Ha semmit akkor kellemetlenül érzem magam, de sokszor mondani, néha a semmire, hogy nincs mit, az is fura.
2021. aug. 5. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!