Havi 2400 euro fizu Németországban jónak számít? Úgy értem ezért megéri lépni MO-ról?
Figyelt kérdés
2 hét munka 2 hét pihenés. Ez csak a fix alap fizu. Ápolói munka.2021. aug. 3. 22:34
11/19 anonim válasza:
Sok magyar,pl betanitott, segédmunkások stb, ennél kevesebb fizuért dolgoznak Németországban.
Ha a szállás ingyen van és nem kell cigire költened, azzal is már sokat sporolsz.
12/19 anonim válasza:
Legjobb az amikor Ausztriában dolgozol de Mo-n koltod el
13/19 A kérdező kommentje:
Igen, Ausztria még jobb lenne.
2021. aug. 4. 14:37
14/19 anonim válasza:
Magyarországról mindenképp megéri lépni. Nettó vagy bruttó a 2400? Ha nettó akkor simán megéri, de ha bruttó akkor ugródeszkának jó lesz az, amíg belejössz a nyelvbe és felméred a helyzetet.
15/19 anonim válasza:
attól függ neked megéri e 850k hónaponta
16/19 anonim válasza:
Kár hogy nem Ft-ba költi el ezért felesleges átváltani
17/19 anonim válasza:
Ha a nyelvet jól beszéled, 1 próbát megér, ha nem jön be, keresel ott jobb helyet.
18/19 anonim válasza:
12 évig éltem Németországban és 2500 euro igenis nagyon jó pénz, föleg ha netto és nem kell albérletre költeni. Most menj, amíg fiatal vagy és nincs férj vagy felség, nincs gyerek stb... Most tudsz nagyon jól féretenni spórolni. Pár év és megalpozhatod a jövöd akár itthon, de ha kinn maradsz akkoris. Én mennék a helyedben.
19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! <3
2021. aug. 22. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!