Él valaki Münchenben? Élhető városnak számít? Tömegközlekedés, emberek, közbiztonság? Többi lent. Dél-németországban gondolkodom.
Figyelt kérdés
Dél-németországban szeretnék élni és dolgozni. Tanácsot szeretnék kérni tapasztalatok alapján. Egyéb alternatív közeli város véleményt is szívesen meghallgatok.2020. szept. 23. 15:39
2/13 anonim válasza:
3/13 anonim válasza:
Gyönyörű város, de a lakhatás sajnos borzasztó drága.
4/13 anonim válasza:
Gyönyörű, kellemes város, de alkalmazotti fizetésből örülsz, ha bérelni tudsz ingatlant, nemhogy vásárolni...
5/13 anonim válasza:
Igen, rengeteg ember él Münchenben. Igen, élhető, lásd előző mondat. Tömegközlekedés, emberek, közbiztonság? Igen, van mind a három.
6/13 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm.
5-ös
"Igen, van mind a három"-> feltételeztem.., de a kérdés az ezek milyenségére utalt bár lehet nem volt egyértelmű
2020. szept. 23. 16:37
7/13 anonim válasza:
München a világ egyik, ha nem a legjobb tömegközlekedési rendszerével rendelkezik.
8/13 anonim válasza:
München Németország és Bécs után a világ legélhetőbb városa
10/13 anonim válasza:
Lemaradt ez vessző:-( Úgy értem, hogy Németországban, a világon pedig Bécs után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!