Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Havi 2400 euro fizu Németorszá...

Havi 2400 euro fizu Németországban jónak számít? Úgy értem ezért megéri lépni MO-ról?

Figyelt kérdés
2 hét munka 2 hét pihenés. Ez csak a fix alap fizu. Ápolói munka.

2021. aug. 3. 22:34
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Kérdésből kimaradt: lényeg, hogy tudok félretenni belőle miközben kényelmesen megélek belőle?
2021. aug. 3. 22:35
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Megéri.
2021. aug. 3. 23:02
 3/19 anonim ***** válasza:
25%
Attól függ, milyen körülmények között akarsz ott élni. Ha bérelsz egy jó helyen, egy normális 50m² körüli lakást 1200€-ért, akkor nem éri meg. Kérdés, hogy megéri-e csak szobát, vagy ágyat bérelni olcsó helyen, csak itthon fodrászhoz, meg hasonló szolgáltatókhoz járni. Akkor tudsz pénzt gyűjteni, de csak dolgozol, alszol, boltból eszel olcsó kajákat.
2021. aug. 3. 23:34
 4/19 anonim ***** válasza:
78%
Simán! Én Ausztriában 1600 €-ért mosogatok. Mivel szállásra, kajára nem kell költsek és nincs messze a határ, így megéri.
2021. aug. 3. 23:36
 5/19 anonim ***** válasza:
81%

Van bérelhető lakás olcsóbban is,mindig körbe kell nézni.

Nem szabad azt mondani,hogy nincs.

Amennyit megspórolsz majd,azt hazahozhatod...

Amikor nő az euró ára 10 forintal,akkor figyeld. Lehet,hogy annál a nagy összegnél igenis lényeges!

2021. aug. 3. 23:36
 6/19 A kérdező kommentje:
Szállást ingyen biztosítanak.
2021. aug. 3. 23:37
 7/19 anonim ***** válasza:
88%
Akkor csak az a kérdés, hogy nem zavar-e, hogy csak robotolsz, nem jársz el sehova, gondolom valami munkásszállás féle szállás van. Egyébként én mennék a helyedben, minimum kipróbálni 1 évre. Szabadidődben lehet olcsón is időt tölteni, túrázni, biciklizni.
2021. aug. 3. 23:48
 8/19 A kérdező kommentje:
Azt írják, hogy színvonalas szállás, 12 órázás (de az itt is a legtöbb helyen).
2021. aug. 4. 00:10
 9/19 anonim ***** válasza:
Mi honnan tudjuk? Neked kell tudnod mi mennyibe kerül németben, Ft-ban sok de euróban ki tudja mennyi
2021. aug. 4. 05:35
 10/19 A kérdező kommentje:
9-es. Sosem voltam Németországban csak egyszer 1 napot kirándulni. Sajnos nem vágom az ottani árakat, megélhetést. Tisztában vagyok azzal, hogy ami Mo-hoz képest nagyon jó, ott nem biztos hogy elég. Azért tettem fel a kérdést, hogy hátha van itt olyan aki kint dolgozik és tud segíteni. Mert hiába annyi a fizu, ha semmit sem tudok félrerakni vagy csak keveset, akkor nem éri meg kimenni.
2021. aug. 4. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!