Sok munkahelyetek volt mar?
Diákkoromban:
Egy felújítás/építkezés: 2 hét
Àrufeltöltő munka: 2 nap, a harmadik nap közepén összevesztem a zsarnok főnökkel, és ott hagytam.
Esti suli mellett dolgoztam utána alkalmiban, az félév volt. Utána végeztem, és elmentem egy gyárba dolgozni, ott három hetet bírtam ki. Most a jelenlegi helyen életemben először tetszik, és nem gyomorideggel járok dolgozni, hanem esküszöm szívesen vagyok bent. A fizu nem sok, de októbertől megemelkedik elég magasra, ha megfelelek próbaidő alatt. Végre már a szakmámban dolgozom.
20 éves vagyok.
19 éves korom óta ugyanazon a munkahelyen vagyok, előtte csak diákmunkáim voltak (sok helyen több diákszövetkezet által)
30/F
18 éves koromban léptem be a munka világába. 6 állásom volt eddig, azokat számítva, ahol legalább 1 évet dolgoztam. Alkalmi, próbaidős pár heteseket nem veszem bele.
Egyébként nekem is van egy ismerősöm, egy hölgy, pár évvel idősebb nálam. Húszas évei elején egy barátnője bevitte egy építőipari céghez irodai munkára és azóta is ott van. Szerintem onnan megy nyugdíjba.
Azt mondják manapság a munkaügyi szakemberek, hogy kb. 5-6 évente ajánlatos váltani. Én nem vagyok ugrálós típus, de volt, hogy változtak a körülmények, rossz irányba ill leépítés volt, nem volt apelláta.
44/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!