Sok munkahelyetek volt mar?
Figyelt kérdés
2021. aug. 2. 09:50
13/24 anonim válasza:
Rengeteg, végül vállalkozó lettem, nem nekem való az alkalmazotti lét
14/24 anonim válasza:
26 vagyok 18 éves korom óta dolgozok
8 volt
Valamelyik 1nap, fél év,1honap3 hónap 1 év,2 év
16/24 anonim válasza:
Ami minden munkahelyen egyforma, az, hogy mindenhol van minimum egy - de általában kettő - őskövület, aki már a cég alakulásától, vagy majdnem az elejétől ott van! Akár több évtizede!
Ezek között gyakran van olyan, amelyik állandóan morgolódik, hogy így rossz, úgy rossz ez a hely, de mégis ott élte le Adél életét, és onnan fog nyugdíjba menni!😁
18/24 anonim válasza:
10 munkahelyem volt eddig.
Ha diákmunkát nem számoljuk, csak amit 18 éves korom után dolgoztam, akkor "csak" 8 munkahely.
25L (3 szakmával)
19/24 Metionin válasza:
31 vagyok, ez a 3. munkahelyem de ősszel váltok és az lesz a 4.
Előtte volt vagy 4 diákmelós helyem, ahol évekig dolgoztam, meg vagy 10 olyan, ahol csak pár hónapot.
20/24 anonim válasza:
6. munkahelyemen vagyok (bár most jelenleg gyed-en), 10 éve vagyok a munkaerőpiacon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!