Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Most mit tegyek?

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Találtam egy kasszás/ pultos állást ( nevetséges a napi bér is) elvállaltam.

2 napja felmosás közben megcsúsztam. Kiment a bokám.

Alig bírok jelenleg lábra állni fel van dagadva.

A munkatársam meg zaklat messengeren, mert tegnao voltam vele orvosnál tegnap se tudtam már bemenni.

Csütörtökön kéne legközelebb ( amúgyis 2-3 napokra vagyok 1héten beosztva főleg hétvégén)

Aztán most azt írja h " jó lenne ha összekapnám magam mert bevagyok osztva nem kell annyit járkálni)

Persze leszedem az asztalt kiveszem a kaját, pultban állok, mosogatok, asztalakat kiteszem behozom...

Főleg az idegesít h ugye napi bejelentés amúgyse járna tp aztán ő meg itt okoskodik pedig nem neki fáj

2021. júl. 27. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Mondj fel. 🤷‍♀️

A vendéglátás ilyen, sajna itt nehezen lehet megoldani ha 1 ember kiesik.

Én is ebben dolgozom. Kolléganőm beteg lett, 1 hétig otthon volt, 1.hetig én mentem helyette.... Nem egyszerű

2021. júl. 27. 15:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Én értem , vendéglátóztam ezelőtt is szóval tudom h xar.

De miért kell ilyen bunkón kezelni az embert?

Igen béna voltam, de nekem se poén h nem bírok rendesen ráallni itthon is sok munka van amit egyedül kell megcsinálnom.

Nekem se lesz pénzem ha nem megyek nekem se jó,de nem tudok ez ellen most mit tenni.

2021. júl. 27. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:
76%
Az ilyenen röhögjél, teli torokból. Hadd pattogjon. És húzz rá még pár napot, hadd dühöngjön.
2021. júl. 27. 16:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Nekem ez így tökre megalázó.

Most kb kibeszélnek a hátam mögött meg biztos mondják h mennyire egy miss phicsa vagyok, mert nem megyek egy ilyen miatt.

Első napomon is észrevettem h mikor a kiscsaj videóhívásozott egy palival akkor mutatott engem neki kamerán... Pont akkor néztem oda mikor felém fordította a kamerát és láttam magam benne, mert háttal állt nekem.

2021. júl. 27. 16:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor munkát kell váltani

Ennyi

2021. júl. 27. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!