Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodában dolgozók, nektek...

Irodában dolgozók, nektek hogyan telik egy napotok?

Figyelt kérdés
2021. júl. 27. 12:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Ez nem unás kérdése. Külföldön se másabb az iroda, csak ott az én pozíciómban, az én fizetésemhez képest - rosszabb helyeken egy, jobb helyeken két nullát írnak (forintba átszámítva) az én fizetésem végére. De maga a munka, amit csinálok, azt ugyanígy csinálják Müchenben, Tokióban, Los Angelesben és Sydneyben, de még Nairobiban is.
2021. júl. 27. 13:54
 12/19 anonim ***** válasza:
89%
10-es: dettó pepitában ugyanez lenne nálunk is, annyival kiegészülve, hogy én átkértem magam home office-ra, így itthon látványosan lehet unatkozni: Facebook, Instagram. Van egy megállapodás: látom a hálózatot, rugalmas munkaidő, ha van munka, kőkeményen dolgozom, ha nincs, akkor munkaidőben is mehet a Facebook, Instagram, Snapchat, bármi.
2021. júl. 27. 13:56
 13/19 A kérdező kommentje:
Kérhetem én magam bárhova, napi 10-12 órákat vagyok benn, munka meg alig van, néha semmi. Több helyen voltam már, kb fél év után csak a megszokás maradt, semmi kihívás nincs benne.
2021. júl. 27. 13:58
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Ha éppen nincs sok munka, akkor önfejlesztéssel foglalkozom, szakmai oktatóvideókat nézek pl. de beleférnek hülyeségek is 1-1 lazább időszakban, a főnökség elvárja, hogy bent legyünk x órában, és hogy meglegyen a munka, ezen kívül nem érdekli őket, ha éppen nem munkával foglalkozunk kizárólag. Most éppen nagyon a szabadságot várom már, elfáradtam, és más kollégák is megkezdték már a nyári pihenést.
2021. júl. 27. 14:09
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én home officeban vagyok, főzök, mosok, takarítok, gyakorizok, nyelvet tanulok, szakmát tanulok. Kb napi nettó 2 óra munkám van, ha be kéne járni az irodába szerintem fel is mondanék hamar, mert halálra unnám magam abban, hogy úgy csináljak, mintha dolgoznék...

Volt hasonló munkám a covid előtt, ott hajtásban ebédelni nem volt idő, ha meg nem volt munka, akkor filmet néztünk, beszélgettünk órákig.

2021. júl. 27. 17:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Dolgozom, különböző intenzitással. Van amikor napokig semmi dolgom, csak elvagyok, máskor bejön egy projekt és szívom a fogam, hogy határidőre meglegyen.
2021. júl. 27. 17:39
 17/19 anonim ***** válasza:
telefonálás, adatbevitel, egyik irodából a másikba menetel ügyintézés miatt.
2021. júl. 27. 20:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Én irodában dolgozom, és tényleg dolgozom. Az más kérdés, hogy amikor nagyon monoton munka van és home office-ban vagyok, akkor kép a képben funkcióval szoktam mellette filmet nézni, tv-műsorokat, most épp magyar szempontból fontosabb olimpiai versenyszámokat.
2021. júl. 28. 19:16
 19/19 anonim válasza:

Az én irodai munkám félig home office, félig benti munkavégzésű. Az év 12 hónapjából, kb végig kihajtják az életet belőlem, annyi munkám van... Van 3 hónap ami nyugisabb, de az olyannyira, hogy a feladataimat kb 2-3 óra alatt letudom. Ilyenkor, nem kis erő kell ahhoz hogy, ha benti napjaim vannak, akkor ne kaparjam a falat az őrülettől, hogy még 5ig bent kell ülni, és unatkozni. Nem nagyon engednek el hamarabb, ha készen vagyok mindennel már délelőtt, mondván, hogy bármikor lehet bármi... (Megjegyzem: nem, nincs semmi...) Viszont home office napokon ez jól bírható.

Ha bármi miatt kiesek, nem kapok helyettesítést (mindenki más igen), így azokon a napokon extrém sok dolgot kell átnéznem, intézni stb (persze ez a húzós hónapokra igaz).

A főni sokszor ellentmondásos, de ha már kiismerte az ember, akkor nincs új a nap alatt.

Alapvetően szerethető feladatkör lenne az enyém, de toxic dolgok nálunk is jelen vannak, amik nagyon el tudják venni az ember kedvét időnként. A fizetés nevetséges, már tervezem, hogy mást keresek.

A munkatársak alapvetően jó fejek, segítőkészek, persze itt is van olyan ember,akihez külön lelkierő kell, hogy tolerálni tud. Pl: van egy kolléganőm, aki szívből gyűlöl azért, mert szerinte csinosabb vagyok nála. Veszekszik a többiekkel, ha azok hozzám szólnak stb. Igen, tudom, ez elég dedós szint.

A munkakört tekintve alapvetően dokumentációval, táblázat kezeléssel, ügyintézéssel foglalkozom.

2021. júl. 29. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!