Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Irodában dolgozók, nektek...

Irodában dolgozók, nektek hogyan telik egy napotok?

Figyelt kérdés
2021. júl. 27. 12:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
Munkával
2021. júl. 27. 13:18
 2/19 anonim ***** válasza:
98%
nyomkodom a billentyűt, kattogtatom az egeret
2021. júl. 27. 13:26
 3/19 anonim ***** válasza:
96%
Már nem dolgozom ilyen munkakörben, de utáltam alibizni, mert volt ,hogy 2 óra alatt megcsináltam a napos munkát , a főnökeimnek fogalma nem volt mennyi idő összeütni egy excell táblát és csodálkoztak, "hogy már kész?" :/.Hónap elején, végén meghaltam a munkában aztán meg ez ment.
2021. júl. 27. 13:36
 4/19 A kérdező kommentje:
Persze akinek nem munkával telik arra gondolok itt....
2021. júl. 27. 13:42
 5/19 anonim ***** válasza:
90%
Gyakorizok, mint sokan, akik látják a kérdésedet :)
2021. júl. 27. 13:44
 6/19 anonim ***** válasza:
97%

Meglepő, de aki irodában dolgozik, az reggel bekapcsolja a gépet (kinek doboz, másnak laptop), aztán rögtön monitort néz, klaviatúrán/billentyűzeten gépel, néha esetleg vesz fel, vagy épp maga indít/kezdeményez hívásokat. (munkakörtől függően ez lehet sok/kevés vagy zéró.)

Max. közben zenét hallgat és ennyi.(Ez utóbbi valahol tilos, valahol halkan engedélyezett).

Aztán letelik a munkaidő és hazamegy az ember, illetve oda megy, ahova akar, meg ahova a magánélete szólítja - boltba, gyerekért bölcsibe/oviba/iskolába, stb.

2021. júl. 27. 13:48
 7/19 anonim ***** válasza:
97%
Én home office-ban vagyok, ezért nekem - munka mellett - Facebook, gyakori. Ha kevés a munka, akkor gyorsan letudom, utána HBO Go, Netflix és magánélet.
2021. júl. 27. 13:50
 8/19 A kérdező kommentje:
6-os és nem unod amúgy? De most komolyan kb oda is adhatná az ördögnek a lelkét az ember
2021. júl. 27. 13:51
 9/19 anonim ***** válasza:
85%

Nem, egyáltalán nem unom, nagyon változatos, minden nap új kihívás. Az irodai munka nem egyenlő a lélekölő adatrögzítéssel. Nyilván van olyan is, de ez csak egy része. Olyan, mintha azt mondanád, hogy mindenki aki az építőiparban dolgozik az cementet rak csak a betonkeverőbe. Közben az ácstól a villanyszerelőn át millió és egy szakma és munkakör van

2021. júl. 27. 13:54
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

A július, augusztus nálunk mindíg nulla.

A fél banda szabin, a vezetés egy része is szabin, aki meg bent van, az próbál túlélni.

Kb napi 1-2 óra meló van, az is délelőtt. A délután már tiszta szenvedés. Látványosan nem foglalhatod le magad mással, mert azért jár a megszólás, de munka alig van, vagy ha van is, akkor nem sürgős, és ha megcsinálod akkor másnap nem fogsz tudni mit csinálni. :D

Cserébe a fizu kevés, és ősztől meg jön a boldondok háza. Bár őszintén én azt jobban szeretem, mert ilyenkor baromi lassan telik az idő. A 8,5 óra legalább a duplájának tűnik akkor ha nincs meló, és délután 1-kor már a falat kaparom.

2021. júl. 27. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!