Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kibeszélt a hátam mögött, mit...

Kibeszélt a hátam mögött, mit tegyek ?

Figyelt kérdés
A kolléganőm kibeszélt engem a hátam mögött, a kollégámnak aki a legjobb barátom, azt mondta rólam hogy én nem állnám meg a helyem más munkahelyen mert makacs vagyok, meg azt is mondta hogy idézem: „Nem hiába mondta róla hogy fogyaték...” (gondolom fogyatékos) végét elfojtotta mert kicsit megbánta ezt kimondani, igy mesélte a barátom. Igaz nem ő gondolta rólam hogy fogyatékos vagyok, de ha kimondta akkor valamilyen szinten egyet is értett vele, az nem tudom ki mondta rólam hogy az vagyok. 3 éve kolléganőm, és kicsit kedvelem is, de ezek után nem tudom hogyan viszonyuljak hozzá, eddig mindig megbeszélt velem mindent és közvetlen is volt velem én is megbíztam benne. Észre is vette rajtam hogy haragszom rá kétségbe esetten kérdezte hogy haragszom rá ? de nem mondtam el neki hogy tudom hogy kibeszélt engem, mert akkor meg a barátomat árulom el vele hogy ő elmondta. De nem akarok vele haragban lenni, de nem tudom hogy kezeljem ezt a helyzetet,beszéljek vele ugyanúgy mintha mi sem történt volna ? miközben a szivem meg szomorú ? Pedig komolyabb kapcsolatot is akartam volna vele, de igy már nem tudom mit tegyek.
2021. júl. 25. 20:05
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
65%

Legalább egy dolog biztos, ha a munkahelyén lefogyatékosozták, akkor annak lehetett némi valóságalapja.

(Július 25. óta ezen rágódik)

2022. márc. 14. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!