Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Kibeszélt a hátam mögött, mit...

Kibeszélt a hátam mögött, mit tegyek ?

Figyelt kérdés
A kolléganőm kibeszélt engem a hátam mögött, a kollégámnak aki a legjobb barátom, azt mondta rólam hogy én nem állnám meg a helyem más munkahelyen mert makacs vagyok, meg azt is mondta hogy idézem: „Nem hiába mondta róla hogy fogyaték...” (gondolom fogyatékos) végét elfojtotta mert kicsit megbánta ezt kimondani, igy mesélte a barátom. Igaz nem ő gondolta rólam hogy fogyatékos vagyok, de ha kimondta akkor valamilyen szinten egyet is értett vele, az nem tudom ki mondta rólam hogy az vagyok. 3 éve kolléganőm, és kicsit kedvelem is, de ezek után nem tudom hogyan viszonyuljak hozzá, eddig mindig megbeszélt velem mindent és közvetlen is volt velem én is megbíztam benne. Észre is vette rajtam hogy haragszom rá kétségbe esetten kérdezte hogy haragszom rá ? de nem mondtam el neki hogy tudom hogy kibeszélt engem, mert akkor meg a barátomat árulom el vele hogy ő elmondta. De nem akarok vele haragban lenni, de nem tudom hogy kezeljem ezt a helyzetet,beszéljek vele ugyanúgy mintha mi sem történt volna ? miközben a szivem meg szomorú ? Pedig komolyabb kapcsolatot is akartam volna vele, de igy már nem tudom mit tegyek.
2021. júl. 25. 20:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%

Zold pacsi a 10-esnek

Jezusom :D

Beteg

2021. okt. 23. 01:32
 12/21 anonim ***** válasza:
Üdv a klubban. Máshol is ez megy. Egy ismert színésznő mondta régebben, hogy a boldogság titka a rövid memória. Tudom, hogy az ilyenek tudják rendezni a vérnyomásod, úgy hogy még kávé se kell, de valljuk be nem felelhetsz meg teljes mértékben mindenkinek. Nem vagyunk egyformák, na meg szeretné magát kicsit többnek érezni magát a kollégád. Lehet, hogy előző beszélgetésetek megsértette az egoját, vagy pont azért köszörüli rajtad a nyelvét, mert kevésbé ismer.
2021. nov. 8. 20:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Én vendéglátásban dolgozok.

A fogyatékos ott dícséretnek számít :D

2021. nov. 9. 05:19
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
A köszönésen kívül ne szólj hozzá többé! Én ezt tenném.
2021. dec. 20. 14:46
 15/21 anonim ***** válasza:
52%

Mindenkit kibeszélnek a háta mögött.

Engem is.

De az, akiről beszélnek nem én vagyok, csak valaki, akit belém látnak.

Ezért azzal nekem nincs dolgom, nincs problémám.

Oldja meg saját lelkében. 😁

2021. dec. 20. 16:47
 16/21 anonim ***** válasza:
52%
Meg mindig ezen rágodsz? Haláli :D
2021. dec. 20. 22:16
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne beszélj vele. Bármit mondasz felhasznál ellened. Nem a barátnőd ne is hidd, hogy az lehet. Kollégák nem a barátaid! Ha abban a hitben vagy, hogy igen..részvétem.
2021. dec. 21. 20:02
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmit ne tegyél. Nézd levegőnek és csak a minimálisan kommunikálj vele. Szia hello szia ennyi. Semmiképp se barátkozz vele a munkatarsaid nem a barátaid.
2021. dec. 27. 21:01
 19/21 anonim ***** válasza:
Tisztázzátok.
2022. márc. 13. 15:51
 20/21 anonim ***** válasza:
És még mindig kiteszi kiemeltekbe.. boldogok a lelkiszegények
2022. márc. 13. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!