Mi lenne számomra a tökéletes munka?
Figyelt kérdés
Utálom:
- más emberek közelében lenni
- más emberekhez beszélni, akik nem a barátaim
- a városokat
- a számítógépeket és az internetet
- a hangos embereket
- a hangos dolgokat
Szeretem:
- a csendet
- ha békén hagynak
Amúgy 133 az IQ-m és semmi szándékom egyetemre menni.
2021. júl. 24. 08:39
12/21 anonim válasza:
Erdészt mondanám én is. Esetleg pásztor, gátőr, mezőőr, vagy borász, ha van némi tőkéd.
Tökéletes munka nincs.
13/21 A kérdező kommentje:
Az erdésszel meg az ilyenekkel az a baj, hogy tanfolyamra kell menni.
2021. júl. 24. 09:20
14/21 anonim válasza:
És nem bírsz ki pár hónapot? Ennyi áldozatot se tudsz hozni azért, hogy utána olyan munkád legyen, ami jó lenne neked?
15/21 anonim válasza:
Akkor a naplopót mondanám, de az meg nem fizet jól.
16/21 anonim válasza:
Sokáig elő szülők akik eltartanak.Neked más nem való mert ahhoz tanulni kéne
20/21 anonim válasza:
Biztonsági őr vagyok egy gyárban, és higgyétek el itt is vannak idióták, vannak emberek, kell kommunikàlni, van papír meló is, kaminosokkal is mi beszélünk, számítógépes meló is van (őrnapló, jelentés, emailezés, táppénz rögzítés) stb. Úgyhogy ez tévhit, hogy egy őrnek nem kell kommunikálnia egyáltalán.
Kérdező, talán az egyéni vállalkozàs lenne a megfelelő neked valamiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!