Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van tökéletes munkahely?

Van tökéletes munkahely?

Figyelt kérdés
Minden nap olvasni legalább 5 olyan kérdést, ahol a kivételezés, áskálódás, leépítés\kirúgás, túlórázás, stb. dolgokra panaszkodnak a kérdező és a válaszadók nagyon sok esetben egyetértenek vele, illetve rákontráznak a saját elcseszett munkahelyük példájával. Van esetleg itt olyan ember, aki meg van elégedve a munkahelyével, a légkörrel, egy jó kis csapatban dolgozik, nem egy seggfej a főnöke, hanem nap, mint nap szívesen megy be dolgozni?

2021. jún. 27. 15:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%
Világítótoronyőr, író, ilyesmi.
2021. jún. 27. 15:07
 2/16 anonim ***** válasza:
8%
színész, otthonról végezhető munkák, kamionos, buszsofőrös
2021. jún. 27. 15:09
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem munkákat kérdeztem :D hanem, hogy ti meg vagytok elégedve, vagy sem.
2021. jún. 27. 15:13
 4/16 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
78%

Igen, én azt mondhatom, szerencsés vagyok a munkahelymemel, munkáltatómmal, jó érzéssel megyek be, jövök haza, és érdemben csak dícsérni tudom.

Jól keresek, megbecsülnek, kedvesek a kollégák és a főnökség is, tiszta, rendezett környezetben, kiváló munkakörülmények között dolgozom.

2021. jún. 27. 15:25
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
Postás vagyok külföldön. Meg vagyok elégedve, igen.
2021. jún. 27. 15:26
 6/16 anonim ***** válasza:
En pl. meg vagyok vele elegedve. Kozvetlen felettesem jofej, a nagyfonok ritkan jön latogatoba, de akkor se kell vigyazzba allni, kollegakat is birom, szinte kivetel nelkul. 1 csaj van, akivel nem nagyon van kozos hang, de vele meg nem egy muszakban vagyok, ugyhogy lenyegtelen is. Sokszor viccelodve mondom, hogy pihenni jarok oda, en mindig boldogan megyek dolgozni, neha felcsesz egy-egy ember (nem kollegak kozul) , de azon konnyen tulteszem magam.
2021. jún. 27. 15:29
 7/16 anonim ***** válasza:
Igen, ha olyan a légkör, meg nem kell sokat utazni, vagy a lakhelyeddel szomszédban van
2021. jún. 27. 15:50
 8/16 Lazy Lover ***** válasza:
92%
életemben csak 1 volt az M nullás autópálya építés olyan kollégák főnökök soha nem lesznek
2021. jún. 27. 15:53
 9/16 anonim ***** válasza:
86%

Kórházban dolgozom. Koronavírus miatt egy olyan osztályra raktak át, ahol csak koronások voltak. 1 évig voltam ott. A munkások is több, különböző osztályról jöttek, így többen voltunk egy müszakban, különböző munkatudással és tapasztalattal.

Ilyen osztályt soha máskor nem lehet összehozni. Főnökök, orvosok egytől egyik jó fejek voltak. Ha valami nem ment vagy kellett segitség, még 4-5 kollégától/nőtől bírtam segitséget kérni.

De persze minden helyen vannak olyanok akik áskálódnak, meg ilyen hasonló dolgok. Persze vannak olyan is akik rendszeresen számolnak be a főnöknek is, hogy ki mit, vagy ki mit nem csinált meg.

2021. jún. 27. 16:55
 10/16 anonim ***** válasza:
86%

Igen, van!

Képzeld, én anno mikor az egyik sz*r helyet ott hagytam, megkaptam én is az egyik "kedves" kolléganőtől, mikor mondtam, hogy 1 óta az út, és szinte mindennapos a többórás túlóra.. Meg éjfélig pláne nem fogok bent maradni, letojom hogy kifizetik, élni is szeretnék.. Na erre azt mondta, hogy ne higgyem, hogy máshol nem így van, mert neki is a barátnője az xy cénél dettó 89ig bent van, meg máshol is állandó túlóra van. (Az idegbetegségük meg az xy.adik dolog volt hogy eljöttem)

NA erre kis kitérő után megtaláltam a helyem, 5 évet húztam le ott és imádtam: laza és nagyon rugalmas munkaidő, nagyon jó főnök, nagyon jó csapat. A fizetés is akkor nagyon jó volt az én szintemhez. Tökéletes munkahely volt.

Ezt végül azért hagytam ott, mert évek alatt nem emeltek annyit sajnos, na meg ennyi idő után már nem volt hova fejlődni és megcsömörlöttem a pocsolyában..

De a lényeg, hogy igenis van normális munkahely, jó főnök, jó csapat, ahol nem hajtják ki a beledet sem. (Nekem is mondogatják ezt a mai napig, hát maradjanak és túlórázzanak mások hétvégén meg munka után, egészségükre. Én már egyszer ezt lejátszottam és tudom, hogy nem csak ilyen van, szóval nem érdekelnek a károgók. :D

A mostanit is egyébként a sok túlóra miatt nem fogom valszeg sokáig csinálni, ha nem javul a helyzet.. Lehet másnak megy a droidkodás, de én ezt se nem akarom, se nem fogom hosszútávon, továbbra sem.. (Bár itt legalább a fizetés átlag feletti, hozzáteszem..)

2021. jún. 27. 16:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!