Van tökéletes munkahely?
10-es vagyo
Egyébként 2 ilyen munkahelyem is volt, amit nagyon szerettem a közeg miatt. ;) Sőt, az egyiken konkrétan mai napig tartó szoros barátságok születtek, pedig onnan több mint 5 éve jöttem el..
Én sajnos ( vagy nem sajnos) olyan vagyok munkahelyváltásnál, hogy nem tudok sokig meglenni egy xar helyen. Addig megyek, amíg meg nem találom a helyem. Az előzőnél bizony a 4. helyet jelentette. De megérte, életem legjobb döntése volt, hogy nem ültem sehol meg a fosban, és lettem lelkibeteg! Sok jó élményből maradtam volna ki.
Hm.. pedig én elég biztonsági játékos vagyok. De nagyon szenvedek lelkileg, ha rossz helyen vagyok. :( Nem tudok napi 8-9 órákat eltölteni minden.egyes.nap ott, amit a.) utálom amit csinálok vagy leterhel és folyton túlóráztatnak, vagy b) gyomorgörcs vagy szorongás vesz körül, vagy c.) toxikusak a kollégák/főnők.
Egy életem van, és azt szeretném jól eltölteni. Na meg az egészségemet nem engedem rámenni...
Jelen, abszolút elégedett lehetek.
Jó közösség, jó beosztottak, jó főnök, sikeres cég, folyamatos fejlődés kihívások stb.
Egyedül a pénz kérdés, ami nem 100%, ahogy mondani szokták, váltással többet lehet keresni, mint ha egy helyen lépdel felfelé az ember a ranglétrán. De így sem panaszkodhatok, de nagy terveim lennének
Mostani helyemmel meg vagyok elégedve.
Nem tökéletes de eddig ez a legjobb mert viszonylag nyugi van.
Néha előkerül valaki aki veszekedni szeretne nem szoktam belemenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!