Miért akadt ki a kolléganőm?
Figyelt kérdés
Fújja rám a klíma a hideget, tegnap óta meg vagyok fázva. Akkor elnézést kértem, feltettem egy maszkot és dolgozom tovább. Erre ma meglepődve tapasztalta, hogy megint jöttem dolgozni, és nem maradtam otthon. Mondtam, hogy tegnap elnézést kértem, és ma is rajtam lesz a maszk. Nem tudom, ti mit mondtatok volna?2021. júl. 22. 12:24
11/16 anonim válasza:
Azért, mert akkor tőled sem kérheti számon, ha ő is pont így csinálta!
12/16 A kérdező kommentje:
Jogos :)
2021. júl. 22. 14:43
13/16 krwkco válasza:
"Nem lehet azt a rohadt klímát lekapcsolni"
Mi papírlapokat ragasztottunk rá, hogy oda fújjon, ahol senkit nem bánt.
14/16 anonim válasza:
Nem, nem ilyen az élet. Az emberek magukat teszik meg rabszolgává. Ha beteg vagy irány az orvos. Ennyi a történet. Amelyik főnöknek ez nem tetszik, annak lehet említeni munkajogászt. Elgondolkozik majd.
15/16 anonim válasza:
...a kirúgásodon.
Egyszer volt, hogy még próbaidő alatt rosszul voltam, és reggel emiatt az üzemorvosnál kezdtem, kb. 50 méterre a főnöktől.
15 percet késtem a főnöktől, aki megkérdezte, hogy ezt hogy képzelem próbaidő alatt?
Szerinte ilyenkor még nem lehetek rosszul, csak majd akkor, ha teljes állásom lesz.
16/16 anonim válasza:
Akkor csinálj magadból boxzsákot…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!