Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért akadt ki a kolléganőm?

Miért akadt ki a kolléganőm?

Figyelt kérdés
Fújja rám a klíma a hideget, tegnap óta meg vagyok fázva. Akkor elnézést kértem, feltettem egy maszkot és dolgozom tovább. Erre ma meglepődve tapasztalta, hogy megint jöttem dolgozni, és nem maradtam otthon. Mondtam, hogy tegnap elnézést kértem, és ma is rajtam lesz a maszk. Nem tudom, ti mit mondtatok volna?

2021. júl. 22. 12:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%

Nem lehet azt a rohadt klímát lekapcsolni, vagy a lamelláit behúzni, elfordítani? Ha másképp nem, úgy, hogy szólsz a munkahelyi karbantartónak/gépésznek/ilyesmivel foglalkozó embernek?

Abnormális dolog, hogy azért fázol meg a munkahelyeden, mert túl erős a klíma.

És úgy nem is fogsz soha meggyógyulni, ha minden nap ott ülsz a hideg huzatban 8 órát. Akkor meddig kéne otthon maradnod? Másfél-két hónapig????

A maszkhordás sem, és az otthonmaradás sem oldja meg a problémát. A klímát kell rendezni.

2021. júl. 22. 12:29
 2/16 A kérdező kommentje:
Bérelt iroda, jön ami jön, ugyanott szauna télen :)
2021. júl. 22. 12:30
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Ha beteg vagy menj betegszabira. Különben még betegebb leszel.
2021. júl. 22. 12:35
 4/16 anonim ***** válasza:
88%

Betegen nem megyünk be dolgozni.

A főnökkel érdemes megbeszélni, a klímát irányítsák át úgy, hogy ne téged érjen.

Ez béreltnél is működik.

2021. júl. 22. 12:44
 5/16 A kérdező kommentje:
Bizony betegen is menni kell, ilyen az élet
2021. júl. 22. 12:47
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

4-re:

Vagy legrosszabb esetben az asztalt tegyék máshová.

Vagy cseréljen helyet a kérdező a kolléganőjével. Akkor nem fog ilyeneket kérdezni, mert ő lesz megfázva. :-))))

2021. júl. 22. 12:47
 7/16 A kérdező kommentje:
Múlt héten ő volt megfázva :)))
2021. júl. 22. 13:03
 8/16 anonim ***** válasza:
88%
alap dolog, vírustól függetlenül, hogy nem megyünk be betegen dolgozni, hogy ne fertőzzük végig az egész irodát.
2021. júl. 22. 13:10
 9/16 anonim ***** válasza:
76%

"ő volt megfázva :)))"

És végig dolgozott vele?

2021. júl. 22. 14:09
 10/16 A kérdező kommentje:
Igen, végig dolgozott vele, miért?
2021. júl. 22. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!