Volt mar olyan, hogy ugy kiakadtatok munkahelyen, hogy azonnal hazamentetek?
Volt ilyen, de fel is mondtam. Egy egyébként is pocsék napon közölték velem, hogy nem tudnak most munkát adni, legyek szíves a dohányzót meg a WC-t kitakarítani. Nem takarító pozícióban dolgoztam.
Szépen elpakoltam a szerszámaimat a helyükre, majd kisétáltam. Pár napig kikapcsolva tartottam a telefont, majd utána felmondtam.
Nem vall rám de egyszer majdnem kisétáltam (mai fejjel rengeteg alkalom volt amikor meg kellett volna tennem).
Étterem konyhájában az egyik új embert rajtakaptam ahogy zabálja a sajtot (komoly). Rászóltam erre még ő kezdett el ordibálni és fenyegetőzni hogy rá ne merjek szólni mégegyszer, ahogy a manager (akivel nagyon jóban volt akkor) éppen berángatta az irodába. Nem rám vall de a helyzet kihozta belőlem hogy én is visszaszólogassak hogy "különben mi lesz?". Ami a legmegdöbbentőbb hogy ejnye-bejnyén kívül semmi mást nem kapott ÉS át se rakták máshova, elvárták hogy mi ketten együtt dolgozzunk ezek után is mintha mi sem történt volna. Egy legalja hely volt ez ahol értékes éveket vesztegettem el.
Velem csak kiabalt egy kollegam (akivel amugy haverok is voltunk), de valami iszonyu aprosag miatt, raadasul ocsmanyul, tragarul, hangosan, o fel akart mar mondani egy ideje, es folyton feszult volt bent, nekem meg siman csak rossz napom volt es ott elszakadt a cerna, fogtam magam es hazamentem.
Utana egy par napig kerultuk egymast, de aztan megoldodott mindent, azota is joban vagyunk. (Mar mindketten mas munkahelyen dolgozunk.)
A fonokunk csak ot kerte szamon, hogy most ez mire volt jo, nekem irt kesobb este egy sms-t, hogy masnap bemegyek-e dolgozni, de komolyabb baja senkinek nem lett a dologbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!