Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt mar olyan, hogy ugy...

Volt mar olyan, hogy ugy kiakadtatok munkahelyen, hogy azonnal hazamentetek?

Figyelt kérdés
Nem felmondasra gondolok, csak aznap nem birtatok tovabb, eldobtatok mindent es irany haza. Masnap pedig mentetek ugyanugy dolgozni, mintha mi sem tortent volna, illetve azert megbeszeltetek, mi volt a problema.
2021. júl. 17. 12:11
 1/9 Girlll3 ***** válasza:
100%
Nem, de nálunk volt kiabálás is már. Viszont ezt meg nem tartom normálisnak. Nem vagyok hajlandó kiabálni, meg rondán beszélni a főnökömmel. Normális munkahelyen értelmesen megbeszélik a dolgokat, szerintem, nem pedig kiabálnak.
2021. júl. 17. 12:17
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Igen, volt. Senior Manager korábbi elmondása szerint, mindenhol probléma volt velem, felszólított arra, hogy változtassak a viselkedésemen, holott mikor segítségre volt az embernek szüksége, akkor nem kapott érdemben. Egy új kolléganővel volt több embernek akkor konfliktusa, de a vezetők, csak arra hivatkoztak, hogy a dolgozók rendezzék maguk közt, mikor komolyabb szintre emelkedett az ügy, akkor csak az alkalmazottak közül kerestek egy balekot.
2021. júl. 17. 12:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen, de fel is mondtam. Egy egyébként is pocsék napon közölték velem, hogy nem tudnak most munkát adni, legyek szíves a dohányzót meg a WC-t kitakarítani. Nem takarító pozícióban dolgoztam.

Szépen elpakoltam a szerszámaimat a helyükre, majd kisétáltam. Pár napig kikapcsolva tartottam a telefont, majd utána felmondtam.

2021. júl. 17. 12:29
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Nem vall rám de egyszer majdnem kisétáltam (mai fejjel rengeteg alkalom volt amikor meg kellett volna tennem).

Étterem konyhájában az egyik új embert rajtakaptam ahogy zabálja a sajtot (komoly). Rászóltam erre még ő kezdett el ordibálni és fenyegetőzni hogy rá ne merjek szólni mégegyszer, ahogy a manager (akivel nagyon jóban volt akkor) éppen berángatta az irodába. Nem rám vall de a helyzet kihozta belőlem hogy én is visszaszólogassak hogy "különben mi lesz?". Ami a legmegdöbbentőbb hogy ejnye-bejnyén kívül semmi mást nem kapott ÉS át se rakták máshova, elvárták hogy mi ketten együtt dolgozzunk ezek után is mintha mi sem történt volna. Egy legalja hely volt ez ahol értékes éveket vesztegettem el.

2021. júl. 17. 12:56
 5/9 A kérdező kommentje:

Velem csak kiabalt egy kollegam (akivel amugy haverok is voltunk), de valami iszonyu aprosag miatt, raadasul ocsmanyul, tragarul, hangosan, o fel akart mar mondani egy ideje, es folyton feszult volt bent, nekem meg siman csak rossz napom volt es ott elszakadt a cerna, fogtam magam es hazamentem.

Utana egy par napig kerultuk egymast, de aztan megoldodott mindent, azota is joban vagyunk. (Mar mindketten mas munkahelyen dolgozunk.)

A fonokunk csak ot kerte szamon, hogy most ez mire volt jo, nekem irt kesobb este egy sms-t, hogy masnap bemegyek-e dolgozni, de komolyabb baja senkinek nem lett a dologbol.

2021. júl. 17. 13:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, volt ilyen.
2021. júl. 17. 16:04
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt, egy munkahelyem ahol halálra csesztette a főnök, ne menj be inni, enni, ne menj wc-re, bírd ki azt a nyolc órát, felnőtt vagy elvvel...Nem járt 2 perc szünet sem. Undorító alja hely volt. A harmadik napon összevesztem a zsarnok főnökkel, hozzávágtam a céges pólót, és ott hagytam a pi csába. Többet nem mentem be dolgozni.
2021. júl. 17. 16:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsétteremben dolgoztam, az egyik, sima dolgozóból pár nappal azelőtt lett manager, akivel volt 1-2 kisebb konfliktusom korábban, talán szívatásból felmosatta volna velem a hátsó raktár előtti folyosót, ha jól emlékszem, mikor konyhai munkát végeztem, erre hazamentem, és másnap kirúgtak. Mondjuk amúgy is utáltam ott dolgozni (1993-ban).
2021. júl. 18. 07:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Munkaidő vége felé volt már,ordibálássá fajult kollégámmal a régóta húzódó konfliktus,nem dolgozott,agresszív,kibírhatatlan kötekedő volt,több ember,köztük én is jeleztem is a főnöknek,mondta,hogy tisztában van vele,meg fogja kapni a felmondását papíron.Nem kapta meg.Szép szóval viszont nem lehetett rá hatni,nekem meg elegem lett a birka szerepből.Úgy összevesztünk,hogy még a biztonsági őr is odarohant,hogy mi történik.Mondtam a főnöknek,bocs,de én ma nem bírom tovább,megyek haza.Csak nézett ledöbbenten.Aztán másnap megbeszéltük,nyilván nem dícsért meg,de nem lett semmi következménye,tudta,hogy ő is hibás volt a történetben.
2021. júl. 21. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!