A Lidl-be megyek diákmunkára, aki dolgozik ott diákmunkán vagy dolgozott tudna válaszolni pár kérdésre?
Legtöbször menjél,mert kövi járon jobban felvesznek.
És jobban kapszb fizetést.
15 évesen dolgoztam ott, kemény 6 napot. 3 napot délután első hetemen, 3 napot délelőtt második hetemen.
Attól függ hány éves vagy, 18 felett azt hiszem 6 napban, 18 alatt max 5 napot mehetsz 8 órákra lebontva. Minimum 20 óra/hét ha jól emlékszem. Tudsz menni 30 napot persze, csak nem vesznek fel annyi napra (de ahogy látom már felvettek szóval mindegy), szóval be kell kamuzni, hogy minimum 2 évre tervezel, majd pedig 30 nap után bebattyogsz a diákközvetítőbe felmondani.
Milyen a munka? Rettenetesen pörgős, én nem bírtam. Sok lesz a bunkó munkatárs is sajnos, főleg a kiégett felnőttek dolgoznak ott, akiknek nem sikerült összehozni az életüket, ezért megnyomorítják a diákokat. Ne hagyd magad, mert ha feléd kerekednek, akkor öngyilkos hajlamaid lesznek ha csak a melóra gondolsz. Nem pihenhetsz meg 2 percre sem, mert jön a főnök cseszegetni, hogy tik-tak munka van. Nem ajánlom senkinek az árufeltöltést.
Köszönöm a válaszokat! Szerencsére én jófej emberek közé megyek és imádom a pörgős munkákat, nekem kell hogy ájulásig fáradjak és állandóan pörögjek, valahogy olyankor nem gondolok túl semmit meg stb ha hulla vagyok nap végére. 😊
Nyár végéig folyamatosan tervezek menni aztán mivel végzős vagyok és tele leszek korrepetációkkal meg faktokkal nem biztos hogy szeptembertől tudok menni ezért a nyár fix egyenlőre de szeptemberben és októberben szerintem mindenképpen maradok még
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!