Mit illik mondani ha megkérdeznék, hogy az előző munkahelyről miért jöttem el?
9 vagyok
Ez akkor sem segít a helyzeteden. Az űrben ugyanúgy nem csináltál semmit, érted? :D Gyakorlatilag nem dolgoztál ott, csak annyi történt h felvettek, te meg pár nap alatt ott hagytad... ez hol tüntet fel jó színben? Mit akarsz ezzel üzenni: “figyi ide azért felvettek, bár nem maradtam ott akkor sem ha hosszú ideig nem talaltam Mást, de érezzetek hogy azért felvettek vhova”?
(Én is voltam már így, sose írtam be ezeket.) te tudod persze, de nekem erről elég határozott a véleményem, ha magamtól lenne szó, én kihagytam a fenti érvelésem miatt.
Még egy tipp: ehelyett inkább arra dolgozz ki egy jó választ, hogy miért csak 1 munkahelyed van és amit csináltál a hosszabb időben...
Ha kell színezd ki, a cégek is vetítenek úgy is sokszor. ;)
Az meg a későbbiekben fontos, hogy soha senkiről ne mondj a háta mögött rosszat. Ha valakit szidnak a háta mögött, ne foglalj állást, főleg, amíg nem ismered ki, hogy kivel érdemes leginkább jóban lenni. Lehet, hogy csőbe akarnak húzni.
Majd mondd meg, hogy sikerült az interjú, és hogy felvettek-e! Szurkolunk.
Az önéletrajzban nem kell feltüntetni azt a pár napot.
Én úgy szoktam írni,hogy : fontosabb munkatapasztalatok,és ezek után felsorolom azokat a helyeket,ahol legalább 1 évet eltöltöttem.
Ha pedig személyes interjúnál megkérdezik,mondd hogy nem voltak hajlandóak foglalkozni az új dolgozókkal.
Én jártam így 2 alkalommal,hogy 1-1 napot dolgoztam.Az egyiknél tényleg tojtak bele,hogy betanítsák az újakat,ezért otthagytam őket a rákba.Másik helyen meg munka helyett matek feladatokat kellett megoldani egy szarrá légkondícionát helységben,ezért az is megfeküdte a gyomromat....
Mindenkinek vannak pár napos kalandjai,mert ha valami nem jön be,ez van,továbblépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!