Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mások is vannak, esetleg ti,...

Mások is vannak, esetleg ti, akiket kiközösítenek a munkahelyen valamiért?

Figyelt kérdés
Elmesélitek miért?:)

2021. júl. 11. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze utcárol jöttem be itt meg mindenki sogor koma fel is mondtam.Nekem erre nincs már türelmem.
2021. júl. 11. 20:59
 2/5 molnarmarcell21 ***** válasza:
48%
Egyik kolléga nem elég, hogy életképtelen, zavar is a munkában az idegesítő hülyeségeivel és állandó segítségkéréseivel. Valamiért nem akarják kirúgni, ezért pedig többen felmondtak inkább.
2021. júl. 11. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok: részben teszek érte, részben az életemből adódóan van/alakult ez így.
2021. júl. 11. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt. Gyárban voltam. Kiderült, hogy jó szakmàval dolgozom olyan emberek között akiknek 6-8 általánosa volt, és emiatt utaltak. Nem viccelek, tényleg ezért. Meg azért, mert jóval fiatalabb voltam, mint ők.
2021. júl. 12. 00:31
 5/5 anonim válasza:
100%

Egy frissen a munkába visszatérő anyuka, aki tele van lelkesedéssel, remek célpont. Soha nem mentem el betegállományba, nem késtem vagy kértem bármiféle kedvezményt. És mégis. A régi kollégáim már elmentek, az új kollégák pedig az első perctől fogva, ismeretlenül is kiközösítettek. Persze a másik osztályon dolgozókkal jóban voltam, ők mondták el egy idő után, hogy előttem már elmenekültek többen.

Én azt hittem idővel ez megváltozik, de nem. 2 évig bírtam. A mai fejemmel már egy napot sem maradnék.

Most egy másik munkahelyen vagyok, ahol viszont jól erzem magam.

2021. júl. 15. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!