Miért jó a munkahelyen valakit kitúrni ha nem is árt senkinek?
Mert őt zavarja a másik.
Nem értem én se..
Tapasztalatból mondom, az ilyen embereknek komoly gond van az életével.
Volt kolleginám, megkeseredett vénasszony, totál élettelen, és állandóan megjegyzéseket tesz mindenkiről, de csak félhanggal, volt két-három jófej kollegina, akik nem estek hasra attól, hogy ő mit mond, hanem visszaszóltak, totál kitúrta őket, mindenkit ellenük irányított. Ők vígan mentek, mert bárhova várták őket tárt karokkal.
Annak ellenére is kitúrta őket egy kp jó helyről, hogy az ő hiányuk miatt kollegina orrvérzésig mehetett dolgozni, szabi és szabad hétvége nélkül. neki megérte, mert más baxogatása ad neki csak örömöt.
Évek alatt mindenki kiismerte, és nagyon szánják, és ráhagyják a morgást meg a kétszínűsködést már.
De miért kell az ilyen szutykot magatok közt megtűrni? Miért kell hinni neki? Nem szánni kell az ilyet, hanem kirugatni a pitsába. Gondolom valami őskövület a cégnél, a főnök spiclije lehet, azért marad.
Kérdező, Te is ebben a cipőben jársz?
Én is tapasztalom ezt, sajnos. Ilyen viselkedés az iskolában még elmegy, ahogy írod,de a munkahelyen már gáz. Nem vall túl magas intelligenciára. A főnököknek a a jól elvégzett munka mellett erre is oda kéne figyelni, hogy kellemes legyen a légkör. Hiszen olyan sok időt tölt el az állásában az ember.
De a rosszindulatú kollégának igazából a saját életével van baja, és ezt kivetíti arra is, akinek baromira semmi köze a privát nyűgjeihez és nem is tehet róla. Ha neki xar, legyen másnak is. Sőt. Ha az ilyenre rámosolyogsz és kedves vagy, az csak olaj a tűzre. Ahelyett, hogy a saját életét tenné szebbé-jobbá.
Nehéz az ilyennel bármit tenni, pláne egy munkahelyen. Aztán ahogy alakul. Esetleg vagy ő / vagy ők, ha több van / megy el onnan, vagy te.
Talán legjobb a minimumra szorítani a vele való kommunikációt. Marad a kimért udvariasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!