Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Edzoteremben a recepciosnak...

Edzoteremben a recepciosnak mi a feladata?

Figyelt kérdés

Nemreg koltoztem a varosba es jelentkeztem egy konditermi recepcios allasra.

Ehhez a munkakorhoz mik tartoznak es mi az ami meg hozza “szabhato” ?

Koszonom

2021. júl. 7. 08:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ mit szab rád a tulaj. Kulcsok kiadása, tagfelvétel, proteiszelet és shake kiadása, de ha azt mondja záráskor felporszívózol, akkor záráskor felporszívózol. Nincs egy általános munkaköri leírás, ami minden konditeremre igaz.
2021. júl. 7. 08:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vigyázz milyen hely az az edző terem. Láttam hirdetés szintén erre a feladatkörre, ahol kulcskiadás, regisztrációk kezelése, esetleges büfé/üzlet vezetése (kulacsok, fitness kellékek értékesítése, szendvics készítés, kávé stb), ezek mellett mosdók, öltözők takarítása, gépek letisztítása is volt, nevetséges bérért úgy.
2021. júl. 7. 09:00
 3/5 A kérdező kommentje:

En is ettol tartok, mert en meg nem lattam recepciost a kis pultja mogul elmenni es takaritani a helyen barhol.

Az mar takaritoi munkakor, es ilyen szerrintem nem jogos higy amit ram szab a tulaj, mert ha azt mondja toroljem ki a vendegeket feneket akkor ki kell? Nem gondolnam, es nem buszkesegi kerdesbol irom hanem munkakori kotelessegek es a munka torvenykonyve szerint…

Csak szeretnem tudni hivatalosan meddig terjedhet de isokozben kaptam mar ezekre valaszokat es koszonom az ittenieket is.

2021. júl. 7. 11:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Majd kiderul és ha nem tetszik akkor nem vállalod
2021. júl. 7. 11:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Addig terjed, ami le van írva a szerződésben. Ezt nem szabályozza a munkatörvénykönyv. Innentől kezdve meg minden a tulajon múlik. Ahova én járok, ott ilyen minimális takarítás feladata a recepciósnak - nyilván nem az egész terem kiganajozása, arra van takarító, hanem óránként egyszer meg kell nézni, hogy van-e egy-két gép, amit látványosan nem takarítottak le, azon végigmenni fertőtlenítős törcsivel vagy papírtörlővel; fertőtlenítő és papírtörölköző újratöltése. És igen, van olyan eset, amikor nincs ott a pultban a recepciós (jól is nézne ki, ha pisilni se tudna kimenni :D).
2021. júl. 7. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!