Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek kb 6 óra alvással...

Szerintetek kb 6 óra alvással lehet éjszaka dolgozni?

Figyelt kérdés
Van egy fiam aki szeptemberben kezdi az ovit. De most talaltam egy munkát ahova járhatnék állandó éjszakásba 22-6-ig Ez míg nem ovis nagyon jó lenne. De kb fél 1 óra körül tudnék lefeküdni aludni mert anyu délig dolgozik utánna tudja elvinni a fiam. Párom reggel megy dolgozni miután én haza értem délután szokott haza érni.
2021. júl. 5. 16:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha 8 óra az éjszakás munkaidő, amiből 6 órát átaludhatsz (készenléti munkakör), akkor vállalnám. Nálunk volt ilyen régen, egész éjszakai műszakot át lehetett aludni, akkor sűrűn éjszakáztam, most már csak havi kB 2, mert már nem lehet aludni.
2021. júl. 7. 07:18
 12/12 A kérdező kommentje:
Hát aludni nem tudom mennyire lehet szerintem nem igazán. Minőség ellenőri munkáról van szó.
2021. júl. 7. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!